To je to što me zanima!

BiH: S upaljenom motonom pilom htio ući u diskoteku

Zaštitar M.S. pokušao je na ulazu zaustaviti ludog gosta, ali je M.K. tada krenuo pilom i na njega. Zaštitar je pucao kada mu je ovaj opsovao kćer
Vidi originalni članak

S upaljenom motornom pilom pomahnitali M.K. (32) pokušao je ući u diskoteku Lirik kod Srebrenika, BiH. Zaštitar M.S. pokušao ga je spriječiti na ulazu, ali je M.K. tada krenuo pilom i na njega. U međuvremenu je stigla i policija i dok su obuzdavali podivljalog M.K., zaštitar je ispalio nekoliko hitaca. Jedan metak pogodio je M.K.-a u nogu. Policija ne zna zašto je odjednom zaštitar zapucao, ali kako piše Pincom, zaštitar se naljutio tek kada mu je M.K. opsovao kćer. Napadač s pilom je zbrinut u bolnici, a zaštitar je priveden u postaju. Obojici im slijedi prijava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • almica82 14.08.2008.

    u tu \"diskoteku\" kad udjes samo cekaj kad ce ti netko razbiti glavu flasom! sve seljak do seljaka! ja sam jednom usla, i nikad vise! nigdje prozora, samo jedna majusna vrata.....ne daj boze pozara i sl, svi bi se potusili! a ovi nije prvi put da se dogodi tako nesto! svako malo nozem se bodu, tuca i sl. sumnjivo mjesto do bola!

Komentiraj...
Vidi sve komentare