To je to što me zanima!

Bijeli orao za Kolindu: Dobila je najviše poljsko odlikovanje, a na tome joj čestitao i Plenković

Čestitam bivšoj predsjednici kojoj je Andrzej Duda dodijelio visoko odličje Poljske "Bijeli orao"!, napisao je premijer Andrej Plenković
Vidi originalni članak

S velikim ponosom primila sam danas u Davosu visoko odličje Poljske “Bijeli orao” od mojega kolege i prijatelja, poljskog predsjednika Andrzeja Dude. Danas, puno više nego kada smo 2015. pokrenuli inicijativu Triju mora, vidi se značaj i vrijednost iste u novim geopolitičkim okolnostima, pohvalila se na Facebooku Kolinda Grabar Kitarović odličjem kojeg je dobila.

- Ovo je odlikovanje ne samo priznanje osobnim postignućima, već je to odraz istinskog prijateljstva Hrvatske i Poljske - dodala je.

Na nagradi joj je čestitao i Andrej Plenković, koji je objavio nekoliko fotografija s bivšom predsjednicom.

- Čestitam bivšoj predsjednici kojoj je Andrzej Duda dodijelio visoko odličje Poljske "Bijeli orao"! Hrvatska i Poljska grade partnerstvo u okviru Inicijative Tri mora koja je važna za energetsku diversifikaciju i gospodarsku suradnju zemalja srednje i istočne Europe! - poručio je premijer.

SPAŠAVANJE PAPKARA IZA UČKE 'Naša Kolinda, zadnja šansa da koza u Istri opstane. One su mi kao članovi obitelji, volim ih'

Riječ je o najvišem civilnom i vojnom ordenu u Poljskoj, a prvi put je dodijeljen 1705. godine. Među mnogobrojnim dobitnicima su bivši predsjednik Jacques Chirac, bivši predsjednik SAD-a Ronald Reagan kao i britanska kraljica Elizabeta.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 25.05.2022.

    Vidi kak ju ovaj milo gleda😵‍💫

  • Miss 19 25.05.2022.

    A šta si dobila od zdravka? Prvu pričest?

  • 25.05.2022.

    Recite kaj ocete ali zena je i dalje aktivna i radi na promociji drzave i neosporna cinjenica je da je svugdje rado vidjen gost ozbiljnijeg samita bez nje nema, za razliku od Mesica i on je pocasni gradjanin Sarajeva i to je nesto ,Josipovic Kragujevca. Kolindica je buduca NATO sefica i .

Komentiraj...
Vidi sve komentare