To je to što me zanima!

Bijesna rulja namamila iz kuće i pretukla zlostavljača životinja

Aktivisti za prava životinja na tajnom zadatku kontaktirali su zlostavljača iz Kine, koji je stavljao snimke seksualnog zlostavljanja životinja na društvene mreže, i pretukli ga nasred ulice
Vidi originalni članak

Ljubitelji životinja pretukli su muškarca (20) u Kini, namamili iz kuće i golog vukli ulicom, jer je navodno vodio 'pseći bordel'. Tvrde da je seksualno zlostavljao životinje. Udruge za zaštitu životinja reagirale su na ove tvrdnje. Muškarac je fotografiran potpuno gol na ulici okružen bijesnom grupom ljudi. 

Navodno su aktivisti za prava životinja bili na tajnom zadatku i kontaktirali zlostavljača nakon što je stavljao snimke zlostavljanja životinja na društvene mreže. Uz snimke je postavio i oglas u kojem nudi priliku 'za spolni odnos sa ženskim psima'. Javili su se na oglas i dočekali ga u ulici. Zamolili su ga da im demonstrira njegove usluge, a kad se počeo skidati, pretukli su ga i vukli ulicom.

Zatim su se pridružili i svi susjedi i prolaznici kad su shvatili o čemu se radi. Neki od aktivista su sa sobom ponijeli natpise: "Pervertit koji seksualno napastuje ženke pasa: protiv svakog morala".

Osumnjičeni za zlostavljanje životinja je zadržan u policijskom pritvoru gdje su ga suočili s dokazima i snimkama koje je postavljao. Nije poznato je li itko od napadača zadržan u pritvoru radi fizičkog nasilja. Express navodi i kako su sve životinje prebačene u veterinara iz kojeg su dalje poslane u udrugu za udomljavanje.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • zixkix 01.09.2016.

    Doživotna..

  • pepica1 29.08.2016.

    konačno jedna odlična vijest .....

  • Cruella de Vil 28.08.2016.

    Konacno vijest koja mi je uljepsala dan.Mada bi tako postupila i sa nekim komentatorima ovdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare