To je to što me zanima!

Bijesni Palestinac bagerom pomeo izraelske policajce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Palestinac se na autocesti bagerom zaletio u policijski auto. Digao ga je u zrak, bacio na pod, a onda ga odgurao na bus. Počela je pucnjava...
Vidi originalni članak

Pobješnjeli palestinski vozač bagera presreo je u četvrtak policijski auto kod autoceste u Jeruzalemu. Zaletio se u automobil izraelskih policajaca, podigao ga u zrak i bacio na pod. Vozilo se nekoliko puta prevrnulo i palo na jednu od najprometnijih cesta. Vlasti su to okarakterizirale kao teroristički napad.
- Policijski auto letio je po zraku. Nisam znao što se događa. Ispalio sam u njega nekoliko hitaca prije nego li su policajci otvorili paljbu - rekao je vozač taksija. Nakon što je automobil prizemljio, bagerist se zaletio u njega i odgurao ga na autobus u kojem nije bilo putnika. Slučajni prolaznici vrištali su i panično bježali od bagera. Dvojica policajaca tek su se lakše ozlijedila, kao i nekoliko prolaznika. Ozlijeđeni policajci i vozač taksija ispalili su nekoliko hitaca u vozača bagera i teško ga ranili. Palestinca su prevezli u bolnicu. U kritičnom je stanju i ne znaju hoće li preživjeti. U posljednjih osam mjeseci to je bio treći napad bagerom. Svi napadači bili su pripadnici militantne palestinske grupe. Nekoliko ljudi lakše je ozlijeđeno u napadu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vn37 05.03.2009.

    ICE_MAIDEN, ili \"slobodna Palestina\" ili \"free Palestine\", ako već želiš pružati podršku teroristima koji bi ti bez razmišljanja pobili obitelj.

  • user_806 05.03.2009.

    Svaka čast junače.Samo tako.

  • ICE_MAIDEN 05.03.2009.

    free palestina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare