To je to što me zanima!

Bikeri malenim pacijentima u Rijeci darovali su klimu

Članovi Moto kluba Fluminense Coratia uručili su u utorak klima uređaj Onokološkom odjelu Dječje bolnice Kantrida u Rijeci. Maleni su bili presretni
Vidi originalni članak

Djeca su bila presretna, jer su osim te klime u utorak donijeli pozitivan emocionalni naboj. Prekrasni su. Oni su sami pokrenuli inicijativu da kupe nešto potrebno Onkološkom odjelu i zahvaljujem im se jer nam je klima uređaj stvarno trebao, a postavit ćemo ga u buduću dječju igranicu na odjelu koji se proširuje, opisala je susret riječkih bikera i djece na Onokološkom odjelu Dječje bolnice Kandtrida u Rijeci dr. Jelena Roganović. Članovi Moto kluba Fluminensisa, njih 16 koliko ih ima u klubu, u svojem su statutu odredili da jednom godišnje moraju organizirati neku humanitarnu akciju.
- Svi smo najosjetljiviji na djecu, pa smo se lako odlučili da ćemo ono što je potrebno darovati Dječjoj bolnici Kantrida. Oko djece nema kompromisa. Lijepo je učiniti im dane mirnijima, kad su bolesni i nemoćni i kad očekuju da im netko pokloni bar malo pažnje - rekao nam je uime Fluminensisa Đorđo Blećić.
- Kad već neće država pomoći, moramo mi - dodao je Blečić. Iskreno se nada da će njihova akcija potaknuti i ostale klubove bikera da pomognu djeci Dječje bolnice Kantrida.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vanbračna kći 21.04.2010.

    Dječjoj bolnici donatori kupuju klimu, a tamo neka glupača bira koji će tepih staviti u kancelariju. Sramota!!!

  • olnada 21.04.2010.

    Kompliment!

Komentiraj...
Vidi sve komentare