To je to što me zanima!

Bilanca krvave pljačka u Srbiji: Poginuli policajac i dva lopova

Trojica naoružanih pljačkaša upala su u zlatarnu i vezali zaposlenike. Sve je vidio vlasnik na videonadzoru te uključio alarm. Lopovi su se bez plijena dali u bijeg
Vidi originalni članak

U krvavoj pljački zlatarne u centru Vlasotinca na jugoistoku Srbije ubijen je policajac i dvojica pljačkaša, javlja B92. Policajac Miroslav Stamenković (27) preminuo je na putu do bolnice u Leskovcu. Dvojicu od trojice pljačkaša policija je ranila u razmjeni vatre, no obojica su od ozljeda preminula. 

Pljačkaši su u petak oko 8.45 sati naoružani upali u zlatarnicu i vezali dvoje zaposlenika te lakše ranili zaposlenicu. Sve je vidio vlasnik na video nadzoru te uključio alarm i pozvao policiju, čija je postaja 50 metara dalje. 

Pljačkaši su, kada su čuli alarm, pobjegli bez plijena te utrčali u parkirani džip i krenuli u bijeg. Za njima su krenula dva policijska automobila, a bjegunci su otvorili vatru. Policija je uzvratila i ranila jednog pljačkaša koji je odmah preminuo, dok je drugi prevezen u bolnicu gdje je kasnije preminuo. Treći sudionik pljačke je uhićen. 

Premijer Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić telegramom je izrazio najdublje saučešće obitelji poginulog policajca. 

- Tragična Miroslavljeva smrt podsjeća da je posao policajca jedan od najtežih i da ga obavljaju najbolji među nama. Nadam se da će cijelo društvo shvatiti rizik s kojim se svakodnevno suočavaju policajci i da će to naučiti poštivati na pravi način - stoji u telegramu Dačića. 

Na mjesto pljačke je izašao policijski vrh Srbije. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Capafiori 15.12.2012.

    To se zove časno obavljati dužnost i povjerene zadatke. Razbojnici su dobili ono što su i zaslužili, dok preživjelom želim doživotno robijanje. Obitelji poginuloga policajca i njegovim kolegama sućut.

  • WOMANIZER 14.12.2012.

    uvijek nevini čovjek mora nastradati zbog zla nekog jadnika!

  • dkg_1 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare