To je to što me zanima!

Bildanje za izbore: Vježbaju, trče, ali i veslaju. Paze i što jedu kako bi izdržali sve rasprave...

Zbog posla u superizbornoj godini, malo vremena ostaje političarima za brigu za sebe. Liječnik i bivši HDZ-ovac Darko Milinović savjetuje političarima da treba ojačati kralježnicu, jer je u političara kičma najslabija
Vidi originalni članak

Biti fit za izbore nije lako, jer to podrazumijeva mentalnu i tjelesnu snagu, a prije svega odličnu formu u vjerodostojnosti. I to je ispit na kojem većina padne, bez obzira na činjenicu koliko mogu pretrčati, ili koliko uspješni mogu biti u disciplini zvanoj 'obmanjivanje u dalj'. Spojiti političke i sportske vještine nije nimalo jednostavno, pa smo bivšeg ministra zdravstva, bivšeg HDZ-ovca i jednako tako bivšeg ličkog župana Darka Milinovića zamolili za savjete koji mogu biti od koristi svima što planiraju profitirati na predstojećim parlamentarnim, onima za Europski parlament te predsjedničkim izbora. Dado savjetuje sljedeće:

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • irozic 21.01.2024.

    Dao Bog da su odvježbali svoje.....treniranje demokracije i je.anje naroda u mozak!

  • 24/7/31/365 21.01.2024.

    Imaju vremena za to, ne rade dva posla da bi mogli prehraniti obitelj, nego samo jedan. A ni taj jedan nisu u stanju obaviti kako treba.

  • melin51 21.01.2024.

    Političari troše kalorije u teretani, namjerno preskaču obroke a njihovi birači troše kalorije na radnom mjestu a obroke preskaču zbog inflacije i poskupljenja namirnica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare