To je to što me zanima!

'Bili smo u vezi, a kad sam ga ostavila, prijetio mi je smrću'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rastali smo se u najnormalnijim okolnostima. Prekinuli smo i nije bilo nikakvih potezanja. On se nije mogao pomiriti da sam otišla i od 12. mjeseca 2015. ne prestaje me zvati, ispričala je žena
Vidi originalni članak

Bivša partnerica obrovačkog liječnika Gorana Jusupa, čije je skandalozno ponašanje šokiralo Hrvatsku, progovorila je o odnosu s njim u emisiji Provjereno.

- Problem je u tome što je on po meni psihički skroz otišao. On je postao psihički bolesnik, zlostavljač. Od 2015. godine ,kad sam prekinula vezu s njim, sustavno maltretira i naziva. Dva kaznena postupaka se vode protiv njega zbog maltretiranja i prijetnji smrću - ispričala je bivša partnerica doktora Jusupa.

VIDEO: DOKTOR SKANDAL IZ OBROVCA 'Ja nemam licencu? Lažu! I da, oženit ću medicinsku sestru...'

- Zvao je na posao i s obzirom da me nije mogao dobiti prijetio je da će me ubiti, odnosno da će padati mrtve glave - dodala je.

Posjeduje kaznene prijave, ali i poruke koje dobiva od doktora, ali i njegove nove medicinske sestre. Od uvreda i vulgarnosti, do molbi za prijateljstvo.

- Rastali smo se u najnormalnijim okolnostima. Prekinuli smo i nije bilo nikakvih potezanja. On se nije mogao pomiriti da sam otišla i od 12. mjeseca 2015. ne prestaje me zvati - ispričala je.

DR. SKANDAL IZ OBROVCA Ispovijest pacijenta: 'Baki nije dao protuotrov, ubrzo je umrla'

Liječnikova zaručnica koju predstavlja kao medicinsku sestru, Veronika Pecolaj, tvrdi kako nije slala nikakve poruke bivšoj Jusupovoj partnerici. No i ona i liječnik su ženu brutalno izvrijeđali pred kamerama.

Podsjetimo, HZZO je obrovačkom liječniku opće medicine otkazao ugovor nakon što su u javnost izašle šokantne snimke iz njegove neuredne ordinacije i nakon što ga je napustilo oko 900 pacijenata. Ustanovilo se da njegova zaručnica nikad nije završila medicinsku školu, iako ju je predstavljao kao sestru.

Zgroženi mještani čak tvrde kako je nekim pacijentima pobrisala kartone. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 26.04.2019.

    I opet dolazimo do zaključka da su mediji dno dna. Nedavno sam napisala kako će svakog časa početi s ruganjem bogaljima, invalidima, bolesnima...... i eto, ima malo više od mjesec dana kako se obistinilo.

  • Cipelcug 26.04.2019.

    Ima li tamo neki rukovoditelj doma zdravlja??? Zašto doktori nisu pomogli svom kolegi???

  • milanmilan 26.04.2019.

    Ono što sam u svezi ovog slučaja vidio sinoć u Provjerenom.... ono je horor, nemam druge riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare