To je to što me zanima!

"Bili su draga obitelj i uvijek su na odmor putovali zajedno"

Britanski mediji su objavili fotografije obitelji koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći kod Slanog. Otac Erion, sin Richard (15) i kći Ramela (14) su poginuli
Vidi originalni članak

Britanski Daily Mail objavio je fotografije članova obitelji koji su stradali u teškoj prometnoj nesreći u Hrvatskoj. Podsjetimo, automobil u kojem je bila peteročlana britanska obitelj podletio je u četvrtak u Slanom pod kamion. Otac Erion Isufi (37), najstariji sin Richard (15) i kći Ramela (14) su poginuli u stravičnom sudaru. 

Majka Meri (34) i najmlađe dijete, sin Clive (9) teško su ozlijeđeni. Dječak je prebačen u splitsku bolnicu, stabilno je i ima šanse da se oporavi. Majka je u dubrovačkoj bolnici. U puno je težem stanju i bori se za život. Daily Mail piše kako je obitelj iz istočnog Londona putovala u Albaniju u posjet obitelji.  Susjedi kažu da je riječ o pristojnim i dragim ljudima koji su uvijek išli na odmor zajedno automobilom. 

Policija istražuje uzroke nesreće. Britanski BMW 3 sudario se s kamionom Cesta Dubrovnik. Vozač kamiona je u šoku no nije bio teže ozlijeđen pa su ga nakon pregleda pustili na kućnu njegu. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • LilyĐurašević 05.08.2014.

    Ovo ljetovanje sam provela na Braču i vidjela sam puno stranaca...nažalost ako nemaš auto jedini prijevoz su ti noge,a to ponekada nije ugodno jer moraš ići glavnom cestom...i iako na cesti piše ne više od 50 na sat radi pješaka,a i biciklista stranci uporno(ali i domaći) idu više od 50

  • Prva Proleterska 02.08.2014.

    Ovdje je očigledan uzrok spavanje , nakon saznanja , da su bili samo u prolazu za AL. Tragedija je jedino u tome što su prije toga udarili u ogradu , pa jih je BOČNO zanjelo pod kamion. Kod bočnoga udara , koji nije ni bio neznam kakve brzine , putnici nisu ničim osiguranim ,da sami sa tjelima ne udare i direkt u kamion. Po uvijenom autu , dobro je izko preživjeo.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 02.08.2014.

    ajme našto auto liči...čudo da je uopće itko preživio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare