To je to što me zanima!

Bili su nerazdvojni: Emma (12) još ne zna da joj je brat umro...

Dean i Emma provodili su ljetne praznike kod obitelji u Hrvatskoj i Hercegovini. Tog dana išli su se voziti kanuom na rijeci Trebižat, a nakon toga su došli na vidikovac blizu kojeg je bila i pruga
Vidi originalni članak

Djevojčica Emma (12) se i dalje bori za život nakon što je teško stradala u strujom udaru na pruzi u mjestu Stijene kraj Čapljine. Njezin brat Dean (15) nažalost je preminuo u mostarskoj bolnici. 

TRAGEDIJA U ČAPLJINI Kobna igra: Brat umro, sestru pokušavaju spasiti u Zagrebu

Dean i Emma, inače kanadski državljani, provodili su ljetne praznike kod obitelji u Hrvatskoj i Hercegovini. Tog dana išli su se voziti kanuom na rijeci Trebižat, a nakon toga su došli na vidikovac blizu kojeg je bila i pruga. Slučajno su došli u kontakt sa strujom. 

Odmah su prevezeni u bolnicu u Mostar u kojoj je Dean i preminuo. Emma je i dalje u kritičnom stanju, a opekotine su zahvatile čak 70 posto njezinog tijela. I dalje ne zna da njezinog brata više nema, a bili su nerazdvojni. Ona je prebačena u Zagreb, no i dalje se bori za svoj život. 

Na stranici GoFundMe otvoren je račun za donacije obitelji djece. Napominju kako Emmu žele dovesti doma, natrag u Kanadu, a Dean će biti sahranjen u u petak u Hercegovini. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Velečаsni 1_551 23.08.2018.

    Ona ide doma u Kanadu, a njemu je dom u Hercegovini?!

  • ruzica443 23.08.2018.

    Nije to prvi put da se dogodi ono najgore gdje su odgovorni za sve koji ne mare za ljudske živote oni su došli u zavičaj svojih korijena a sutra jedan andeo ostaje uvijek u Trebižatu A Emma dokle će se održati na životu Sutra kako reći ostala si bez brata a roditelji bez sina tko je kriv za sve Odgovor zna li netko tko Bože daj snage

  • jope82 23.08.2018.

    Ne kuzim te americke fore, klinci umru nemarom, i ajmo odmah dignuti gofundme page da prezive tu tragedju. Dakle traze 150 tisuca dolara (vise od milijun kuna), a dobili su za sada 175 tisuca dolara. Za sto? Koji pogreb kosta te pare? Koji let iz zagreba za kanadu kosta pola milje kuna? sta ce malu vozit privatnim boeingom sa pratnjom dva F16? Koja lakrdija. Umrla djeca pa ajmo usput nesto i zaradit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare