To je to što me zanima!

Bili su nerazdvojni: Umro od tuge dok su mu pokapali brata

Fila Šaja (86) pokapala je sina. U to vrijeme je umro drugi. Iako je bio dijabetičar, nije želio u bolnicu. Bili su nerazdvojni. Svi su govorili da nisu vidjeli složniju braću
Vidi originalni članak

Na biogradskom groblju jučer su pokopali Nediljka Šaju (51). Umro je u ponedjeljak tijekom pokopa brata Marka (54). Netko je odmah mobitelom javio članovima obitelji i tragična vijest ubrzo je došla i do nesretne majke File.

- Dan prije Neđo me zagrlio i plakao: ‘Mama, umra mi je brat’. Nije mogao disati i cijelu noć nije zaspao. Nije htio ni čuti za bolnicu iako je dijabetičar. Tek su ga suborci uspjeli natjerati da ode. Iz Biograda su ga prebacili u Zadar i tamo je ostao. Imao je visok šećer. Liječnici su nam rekli kako su mu puknule dvije žilice i da su mu pluća puna vode. Marko je bio dugo bolestan, ali Neđo... Dva sina sam izgubila u dva dana! Da je Bog barem mene uzeo - rekla je kroz suze Fila.

Četiri Filina sina bila su jako povezana. Dragan je radio s Nediljkom na benzinskoj crpki preko puta obiteljske kuće. Obje spojene kuće braća su zajedno gradila. Imaju zajedničko dvorište, a u svakoj su kući živjela po dva brata s obitelji.

- Ručali smo svaki dan zajedno. Bili smo nerazdvojni - kaže najstariji Ivan.

Jedna nevjesta kaže da su svi govorili kako nikad nisu vidjeli složniju braću.

- U 32 godine, koliko sam tu, nikad se nisu svađali. I nevjeste se dobro slažu - tužno je rekla Ivanova žena Rosanda.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • promatrac10 25.04.2012.

    cula sam vise slicnih prica,gdje su ljudi umirali od tuge....to je ljubav!....da je kojom srecom vise ovakvih obitelji,kako dirljiva prica...nadam se da su opet zajedno....pocivali u miru!..:-(

  • mario 047 25.04.2012.

    Sučut obitelji užas i sam imam brata blizanca i ne mogu i ne želim zamislit da roditelj pokapa svoje dijete

  • Mél.C.B.🌼 25.04.2012.

    kakva prica, tuzna a ujedno i lijepa...suze mi idu s blagim smjeskom na licu...lipo je znat da i takvo sta postoji,..treba tezit tome, jer zivot bez ljubavi (bratske, prijateljske, roditeljske, itd.itd.) ne ostavlja nista za sobom kad jednom prestane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare