To je to što me zanima!

Bili su skupa 48 godina, držali su se za ruke i umrli od korone u razmaku od četiri minute...

Prevarili su nas. Čuli smo da je virus laž. Da nije stvaran. Mama i tata nisu u to vjerovali, oni su ga shvaćali ozbiljno i pazili. Svejedno su se razboljeli i umrli, napisao je njihov sin Shane
Vidi originalni članak

Johnny Lee Peoples (67) i Cathy Darlene Peoples (65) iz Sjeverne Karoline borili su se s koronom mjesec dana. U početku su imali uobičajene simptome. No stanje im se pogoršalo. Smjestili su ih u istu bolničku sobu u Salisburyju, prenosi WBTV.

- Sve je počelo 30 dana prije, s temperaturom i gubitkom okusa. Tata je simptome dobio dva dana prije. Nakon dva tjedna im se pogoršalo. Kad su u bolnici vidjeli da su kritično, stavili su ih u istu sobu. Primili su se za ruke, sestre su bile uz njih. Preminuli su unutar četiri minute - ispričao je njihov sin Shane Peoples.

Johnny i Cathy bili su u braku 48 godina. Cathy se razboljela samo nekoliko dana prije odlaska u mirovinu.

Virus nije prevara

Sprovod je zbog mjera protiv širenja koronavirusa bio skroman. 

- Ovo nije šala, ovo nije prevara. Virus nam je uzeo mamu i tatu. Da, onaj virus za koji neki kažu da je laž. Mama i tata su ga uzeli za ozbiljno. Svejedno su se razboljeli u umrli. Obožavali su nas, sve su radili za nas i za svojih devetero unučadi. Sad ih neće vidjeti kako odrastaju i idu u školu. Imali smo sjajne roditelje - napisao je sin Shane na Facebooku.

- Morao sam ovo napisati, rekao sam si da neću pisati u ljutnji i bijesu. Zbog onih koje volim. Moji roditelji bili su mi sve, meni, a potom i mojoj djeci. Nema čovjeka kojeg moja majka nije prigrlila i pomogla. Tata isto, počeo bi razgovor sa strancem i izmamio mu osmijeh. Sad ih više nikad neću vidjeti. Nikad neću čuti kako moja majka pjeva 'sretan rođendan' svojim unucima, neću im vidjeti osmijeh kad im u sobu ulete Liam ili Ava. Čuvajte svoje obitelji, čuvajte ih i živite kao da nemate puno vremena. Jer nemate. Nosite masku, perite ruke, držite distancu. Budite dobri jedni prema drugima - napisao je Shane.

U Sjevernoj Karolini dosad je od korone umrlo 3023 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • baka3440 13.09.2020.

    daninoć Teško da babica i dedek od 90 godina imaju 50 kg viška. Prije im je to prava kilaža.

  • daninoć 12.09.2020.

    Svako od njih ima 50 kg viška i uz to vezane mnoge bolesti. Potrčati. čučnuti... to su zaboravili još prije 35 godina. I da, umrli od korone zagrljeni???

  • sake333 12.09.2020.

    Zagutili se Hamburgerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare