To je to što me zanima!

Biljana Borzan na sjednici je uzela pauzu za dojenje

Mama Biljane Borzan dovela je četveromjesečnog sina Mateja u hodnik velike gradske vijećnice i mama Biljana ga je strpljivo dojila 15-ak minuta
Vidi originalni članak

U šestosatnoj sjednici osječkog Gradskog vijeća na kojoj je, nakon puno natezanja, izglasan konačni gradski proračun, vijećnici su imali nekoliko zapaženih istupa. Jedan od njih oko podneva je učinila dogradonačelnica Osijeka i saborska zastupnica SDP-a Biljana Borzan koja je, ispričavši se kolegama, otišla sa sjednice iskoristivši zakonom dozvoljenu pauzu za dojenje.  Njena mama dovela joj je četveromjesečnog sina Mateja u hodnik velike gradske vijećnice i mama Biljana ga je strpljivo dojila petnaestak minuta te potom podignula da podrigne. Mališan je zaspao, a mama dogradonačelnica se vratila svojim vijećničkim obvezama. Potom je gradski vijećnik i saborski zastupnik Dragan Kovačević iz HDZ-a 'oprao' svoje kolege sabornike kritikom da ne dolaze na zasjedanja Sabora i ne sudjeluju u raspravama.
- Nas je pet saborskih zastupnika u ovom vijeću i očekuje se od nas da iskoristimo tu poziciju i učinimo nešto za Osijek i Slavoniju pa bi bilo lijepo da se pojavljujete na sjednicama Sabora jer svi smo mi predobro plaćeni da bismo samo tamo sjedili - bio je oštar Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • krizantema 26.04.2008.

    a bogati preseravanja.......gospodjo borzan u osijeku se dobivaju otkazi kad zatrudnis,al sta to vas briga,jelda .

  • andreja_os 25.04.2008.

    i šta sada što je žena dojila? zar je to neobična pojava? ima mogućnosti iskoristiti pauzu

  • rođo1 25.04.2008.

    DALI TO MOŽE NAPRAVIT ČISTAČICA GRADSKE VIJEĆNICE?ČISTAČICA VJEROVATNO NESMIJE IMATI NI OBITELJ AKAMOLI JOŠ I TAJ LUKSUZ DA DOJI NA HODNIKU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare