To je to što me zanima!

Bill Gates: Stiže nam epidemija i 10 puta gora od ove koju imamo

Slavni biznismen čija su brojna predviđanja ostvarila - kao i ono o pojavi epidemije, najavio je još jednu zdravstvenu katastrofu koja nam prijeti, a kaže kako će biti znatno gora i pogubnija
Vidi originalni članak

Za neke altruistični humanist, za druge beskrupulozni biznismen u pozadini teorija zavjere - jedno je sigurno, Bill Gates je uspješan čovjek čije riječi ne treba uzimati olako.

Naime, taj je osnivač Microsofta još  2015. rekao 'stiže nam pandemija, a mi umjesto da se pripremamo na nju kao za rat, pravimo se da se ništa ne događa', a isto ponovio u studenom 2019. godine otkrivajući svoje predviđanje o nadolazećoj zdravstvenoj pošasti koja će po njemu uskoro 'protutnjati svijetom'.

Također, već je tada prorekao kako će biti riječ o bolesti koja će se širiti slično kao gripa, no to neće biti gripa već 'bolest koju svijet još dosad nije vidio, a to će se dogoditi u nekom momentu u sljedećih 10 godina'. 

Zlokobna upozorenja

Danas, u 2021., nakon godinu dana borbe s koronavirusom te brojnim preprekama i promjenama koje je epidemija donijela za cijeli svijet, njegovo proročanstvo kao da se ostvarilo. No, Gates nije 'gotov' s upozorenjima, pa je tako za njemačke medije izjavio da nam vjerojatno stiže još jedna koja bi mogla biti i do 10 puta gora od Covida.

- Ova je pandemija loša, no buduća pandemija mogla bi biti 10 puta ozbiljnija - rekao je te apelirao na vlade svijeta da se bolje pripreme na zdravstvene prijetnje koje nam stižu.

PRVI PUT O SULUDIM TEORIJAMA Bill Gates: 'Preko Covid cjepiva čipiram ljude? Čekajte, stvarno u to vjeruju? Pa to je ludo. I zlo'

-  Trenutačno za nekontrolirano širenje nekog takvog ili još opasnijeg virusa nismo spremni - prenosi njegove riječi Entrepreneur.

Ipak, kaže da postoji 'pozitivna strana Covida, ako je se takvom može nazvati, a to su dosadašnje lekcije koje nam je dala, a ojačale su nas i educirale.

Također, dodao je da se ova trenutna pandemija razvila prije pet godina, svijet ne bi imao cjepivo u tako kratkom vremenu, pa je čestitao znanstvenicima na postizanju tako brzog napretka u razvoju injekcije. Pozvao je vladare da da pravedno distribuiraju cjepivo i istaknuo kako se nada da će se situacija ipak promijeniti tijekom sljedećih godina.

- Tome će sigurno doprinijeti i daljnji napredak znanosti i tehnologije te ćemo, osim epidemioloških znanja koja smo stekli tijekom korone, moći iskoristiti sve prednosti lijekova, testiranja, cjepiva ... - ističe Gates.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 777

  • Enos Dea 25.03.2021.

    Laži, laži i još jednom laži. Vi novine ste u vlasništvu jedne kompanije koja upravlja svima. Čak imate plaćene ljude koji stavljaju komentare u vaše koristi i brišete svih koji znaju istinu. Probudite se ljudi. Glavni cilj elite je svesti ljudsku populaciju na 500 milliona ljudi do 2030. godine. To šta je Bill Gates izjavio, jest detaljno isplanirano i ukoliko se ne probudimo, čeka nas žalosna sudbina. Od nas 16 samo će 1 da preživi.

  • franci2 16.03.2021.

    Puno pametnih dr , a za otkriti obicne bolesti im treba min. 6 mj.

  • MPS 24 15.03.2021.

    Njega i Soroša treba roknut i stvar sa tom pandemijom bude bila rijesena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare