To je to što me zanima!

Bilo mu je dosadno pa je dojavio da je u školi bomba

Policija je evakuirala cijelu školu i sa psima pretražila sve prostorije. Bombu nisu našli, ali su našli 16-godišnjaka koji je proširio lažnu vijest
Vidi originalni članak

Moje dijete je nakon samo dva sata došlo kući iz škole. Nije mi bilo jasno zašto se tako brzo vratilo, a onda mi je reklo da ih je učitelj pustio doma jer je u školi navodno bomba, rekla je naša čitateljica.
U srijedu ujutro netko je nazvao Osnovnu školu u mjestu Kruševo kod Obrovca i rekao je da je u školi bomba. Brzo su stigli policajci koji su evakuirali cijelu školu. Sa psima su pretražili sve prostorije. Dojava je bila lažna, a policija je brzo pronašla 16-godišnjaka koji je s mobitela nazvao fiksni broj škole i rekao da je podmetnuta bomba. Mladić, koji je problematičnog ponašanja, priznao je da je to učinio iz dosade i zafrkancije. Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog širenja lažnih i uznemiravajućih vijesti. Od početka ove godine to je peta lažna dojava o bombama u zadarskim školama. Posljednje tri su bile u listopadu i studenome, i to u privatnoj gimnaziji i Tehničkoj školi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vemi 03.12.2008.

    E pa kad je vragolanu bilo tako dosadno, da se mene pita, sad bi i njemu i njegovim roditeljima bilo jaaako zabavno! Uz poveću novčanu kaznu ili kojih par mjeseci zatvora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare