To je to što me zanima!

Bin Ladenov sin (26) se rastaje od Britanke (51)

Sreća je potrajala svega pet mjeseci. Par tvrdi da je ljubav i dalje prisutna, no život pod stalnim prijetnjama jednostavno više nije moguć
Vidi originalni članak

Omar bin Laden (26) upoznao je svoju suprugu Jane Felix-Brown (51) na jahanju uz egipatske priramide. Kako kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Nije im smetala ni razlika od punih 25 godina. Nakon kratkog razdoblja odlučili su se na brak. Jane, koja ima troje djece, to je bio peti po redu. Međutim, ubrzo su uslijedile prve anonimne prijetnje. Nakon nekog vremena, supružnici su odlučili da je najbolje da se iz sigurnosnih razloga rastave. Velika većina u Omarovoj domovini, Saudijskoj Arabiji, ne odobrava tu vezu. Kako kažu, to je sramota za cijelu obitelj.
Starija žena koja ima djecu i još je rastavljena. Par je prvo pokušao mirno živjeti u Velikoj Britaniji, no nisu uspjeli. Omar uz to ima tvrtku koju mora voditi u svojoj domovini.
- Imali smo stvarno dobar i jak brak, ali ne mogu slušati sve te prijetnje i živjeti u stalnom strahu hoću li ostati bez voljene osobe. Omara ću voljeti do smrti, ali sad ga moram pustiti - rekla je Omarova uskoro bivša supruga Jane.
Omar, koji oca navodno nije vidio zadnjih šest godina, kratko je izjavio da neopisivo voli Jane, ali da se ne može više boriti protiv bijesnih valova koji ih stalno napadaju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Helena_Zg 20.09.2007.

    DAJ ŠTA STE TAKO NEOPISIVO DEBILNI!!!! Šta ne vidite da SE ONI VOLE I DALJE al se rastaju zbog prijetnji!!!!tu nije riječ o mržnji i svađama među njima nego O PRIJETNJI OKOLINE!!!!! i sami su izjavili da se jako vole al da se moraju rastat jer ih je strah da se ne dogodi ono najgore jer kako izgleda,u Arabiji ne odobravaju njihov brak!!!Inaće,da nema prijetnji oni bi i dalje ostali u braku,kao što vidite u textu!!!!!!! AL ŠTO STE TOLKO GLUPI KO NEKA STVAR DA NE VIDITE TO!!!!!!!!!! I daj Bože da ta ljubav traje bez obzira na pojedine kretene što seru!

  • vader 19.09.2007.

    omar došo, omar ošo.

  • Lord Byron 19.09.2007.

    Ljubav je dugo trajala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare