To je to što me zanima!

Bin Ladenov sin Omar od Španjolske je zatražio azil

Nakon što su mu prije sedam mjeseci odbili dati vizu za život u Britaniji, Omar se zajedno sa svojom ženom Jane odlučio skrasiti u Španjolskoj
Vidi originalni članak

Nakon što su mu odbili vizu u Britaniji gdje se htio skrasiti sa svojom ženom, Omar sin Osame bin Ladena, zatražio je azil u Španjolskoj. Omar je zadržan u zračnoj luci u Madridu gdje će ostati dok Interpol ne potvrdi njegov identitet i dok se ne razmotri njegova molba. Španjolski mediji prenose da su mjerodavni odlučili ubrzano riješiti njegovu molbu. Omar je odlučio zatražiti azil nakon što mu je britansko veleposlanstvo u Kairu odbilo dati vizu jer bi "još uvijek mogao biti odan svom ocu teroristu". Omar i Jane Felix-Brown, majka troje djece koje ima iz prošlih brakova, vjenčali su se u Egiptu prije dvije godine. Sreli su se kod piramida i zaljubili se na prvi pogled dok je Jane, dizajnerica inetrijera, tražila lijek za svoju multiplusklerozu.
- Udala sam se za sina, a ne oca. Za mene je on samo Omar. On je najbolja osoba koju sam ikad upoznala. Omar je pravi kavalir, skroman je i moj je najbolji prijatelj - rekla je zaljubljena Jane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare