To je to što me zanima!

'Bio sam u Sloveniji i auto su mi namazali ljudskim izmetom'

Dva para iz Rovinja došli su u Sloveniju s automobilom pulskih registracija koji su parkirali ispred hotela. Ujutro ih je dočekalo neugodno iznenađenje - ljudski izmet
Vidi originalni članak

Četvero Rovinjaca prošli su tjedan bili na odmoru u Sloveniji u hotelu u sklopu toplica u Dobrni i dobro će ga zapamtiti. Naime, netko im je pod okriljem noć 'ukrasio' automobil ljudskim izmetom, piše Glas Istre

- Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam shvatio o čemu se radi. Prvo sam mislio da je u pitanju izmet ptica pošto nisam mogao pojmiti da bi netko skupio ljudski izmet i iskrcao ga na auto, rekao je vlasnik vozila Bojan Milijašević.

Ono što ga također čudi jest da se incident dogodio na parkiralištu hotela u kojem su boravili i da nitko iz objekta nije reagirao niti im se ispričao. 

Idi na 24sata

Komentari 330

  • Prva Proleterska 16.02.2018.

    Zašto pišete i umotavate stvari tako , da prouzrokujete kod ćitalaca točno ono najlošije u njima i to namjerno ! Ovaj tekst kako je napisan obićna je sramota za onoga ko ga pisao ! Da skratimo , sa đubretom su bila poprskana 3 auta - A, SLO i RH. Auti su bili parkrani van turistićkoga komleksa na DIVLJEM parkingu uz cestu . 50 % vjerovatnoće je , da ih je poprskao seljak, koji ima uz to divlje parkiralište njivu iz razloga parkiranja ajmo kazati sa jednim točkom na njegovom ili pak , da su mu zatvorili ulaz na njegovu njivu-livadu. Sve drugo samo ne to , kako želite drkati H javnost !

  • Bobihud 12.02.2018.

    pa u svakoj državi Vas čeka isto.

  • Dalibor0704 12.02.2018.

    Pošaljite račun za pranje njihovom premijeru, podmiriti će ga čim potpišemo arbitražu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare