To je to što me zanima!

Bio u kajaku s obitelji: Slovački turist (43) utopio se u Zrmanji

Vozio je kajak sa svojim sunarodnjacima i članovima obitelji. Spuštali su se niz rijeku te, navodno, zastali kako bi se fotografirali. Nesretni je Slovak pao u rijeku
Vidi originalni članak

Slovački turist Jan Kovacs (43) utopio se u petak iza 13 sati u Zrmanji. Vozio je kajak u većoj grupi sa svojim sunarodnjacima i članovima obitelji. Spuštali su se niz rijeku te, navodno, zastali kako bi se fotografirali. Nesretni je Slovak pao u rijeku čija ga je struja odnijela pod slap te se utopio.

Na područje ušća rijeke Krupe u Zrmanju odmah nakon poziva krenuli su spašavatelji HGSS-a iz Zadra, a na put su se uputili i spašavatelji iz HGSS-a Ogulin. Međutim, kako je područje teško pristupačno helikopterom, na mjesto nesreće uputila se dežurna ekipa letača spašavatelja HGSS-a koja je u helikopterskom dežurstvu u Splitu, a ka mjestu nesreće krenuli su i ronioci HGSS-a.

Akcija izvlačenja tijela još traje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.07.2014.

    Tko će platiti neopreznosti turista, očajni nedostatak legislative na ovom području kao i lošu odnosno organizaciju te konačno NIKAKVU kontrolu takvih adrenalinskih događanja? GSS, ronioce, helikoptere????? Ja (beeeeee) i sve vi druge ovce (beeeeee) koje plaćaju porez u ovoj glupoj zemlji.

  • marica-maca 19.07.2014.

    Nažalost,opreza nikad dosta.

  • Mirta 1964 19.07.2014.

    bez takvih događaja nije prošlo ni jedno ljeto

Komentiraj...
Vidi sve komentare