To je to što me zanima!

'Birači su Škare Ožbolt zamjerili izjavu da podržava Tomaševića'

Filipović je istaknuo da je uvjeren da ulazi u drugi krug, gdje očekuje da će se sučeliti s Tomislavom Tomaševićem, ali navodi da je siguran u svoju pobjedu
Vidi originalni članak

Uoči sjednice predsjedništva i nacionalnog vijeća HDZ-a izjavu je dao kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović.

- Vesna Škare Ožbolt rekla je u jednom sučeljavanju na jednoj lokalnoj televiziji da će podržati Tomaševića. Ne postoje nikakvi plaćeni oglasi. Sve što ja radim u kampanji moj tim objavljuje na društvenim mrežama pa tako i isječke iz sučeljavanja. To nije dobro prošlo kod njenog biračkog tijela što podržava Tomaševića, a ja se nadam da će ona u drugom krugu podržati mene - rekao je Filipović.

POGLEDAJTE VIDEO Izjava Davora Filipovića

Potom je dodao:

"Sva financijska izvješća o troškovima kampanje će biti objavljena po zakonu. Račun smo otvorili 6. travnja, podnijeli smo preliminarno izvješće, drugo ćemo objaviti sedam dana prije drugog kruga, a zatim još jedno 30 dana nakon izbora kako zakon nalaže. Sad je bitno da sve bude što transparentnije jer je to bitno za grad Zagreb i za naš proračun", rekao je.

Filipović je istaknuo da je uvjeren da ulazi u drugi krug, gdje očekuje da će se sučeliti s Tomislavom Tomaševićem, ali navodi da je siguran u svoju pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Srcemzazadar 11.05.2021.

    Nemojte su čuditi ona je izašla iz onog najstarijeg postava hadezenjara,koji su pretvorili i privatizirai Hrvatsku jer je jako vole baš kao i ovaj mladi domoljubčina koji se nada ali, nećete u drugi krug jer niste zaslužili .

  • Tone 11.05.2021.

    Ovaj Filipović je šlag na tortu jadne hrvatske zbilje !!! Da čovjek ne povjeruje što se sve nudi.

  • 11.05.2021.

    Poslušajte kako ovaj akademski obrazovan kandidat HDZa izgovara Zagreb,pa zlo mi dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare