News

Komentari 37

'Birači su Škare Ožbolt zamjerili izjavu da podržava Tomaševića'

'Birači su Škare Ožbolt zamjerili izjavu da podržava Tomaševića'

Filipović je istaknuo da je uvjeren da ulazi u drugi krug, gdje očekuje da će se sučeliti s Tomislavom Tomaševićem, ali navodi da je siguran u svoju pobjedu

Uoči sjednice predsjedništva i nacionalnog vijeća HDZ-a izjavu je dao kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović.

- Vesna Škare Ožbolt rekla je u jednom sučeljavanju na jednoj lokalnoj televiziji da će podržati Tomaševića. Ne postoje nikakvi plaćeni oglasi. Sve što ja radim u kampanji moj tim objavljuje na društvenim mrežama pa tako i isječke iz sučeljavanja. To nije dobro prošlo kod njenog biračkog tijela što podržava Tomaševića, a ja se nadam da će ona u drugom krugu podržati mene - rekao je Filipović.

POGLEDAJTE VIDEO Izjava Davora Filipovića

Potom je dodao:

"Sva financijska izvješća o troškovima kampanje će biti objavljena po zakonu. Račun smo otvorili 6. travnja, podnijeli smo preliminarno izvješće, drugo ćemo objaviti sedam dana prije drugog kruga, a zatim još jedno 30 dana nakon izbora kako zakon nalaže. Sad je bitno da sve bude što transparentnije jer je to bitno za grad Zagreb i za naš proračun", rekao je.

Filipović je istaknuo da je uvjeren da ulazi u drugi krug, gdje očekuje da će se sučeliti s Tomislavom Tomaševićem, ali navodi da je siguran u svoju pobjedu.

Najčitaniji članci