To je to što me zanima!

Bit će para: Zokija je zasvrbio lijevi dlan, odmah gledao džep

Premijeru prema narodnom vjerovanju stiže novac, a nas moli za strpljenje. Na konvenciji SDP-a u Čazmi svrbio ga je lijevi dlan, pa odmah zavirio u džep sakoa
Vidi originalni članak

Kada je u pitanju Hrvatska, više nitko ne vjeruje u čuda ni praznovjerja koja bi nas mogla izvući iz gospodarske krize. No premijeru predstoji dobitak, ako je suditi prema narodnim vjerovanjima. 

Na županijskoj izbornoj konvenciji SDP-a u Čazmi Zorana Milanovića zasvrbio je lijevi dlan. Odmah je zavirio u džep. Što je provjeravao, ostat će njegova mala tajna. Možda se ponadao da je novac već stigao ili je provjeravao je li sve na broju u novčaniku. 

No, Milanović je najavio “čišćenje” javnog sektora, koji je po njemu bunar pogrešaka i bio je poligon za zapošljavanje rodbine i prijatelja. 

- Molim ljude za strpljenje. Vlada radi na dva kolosijeka: jedan je uvođenje reda i pravila, a drugi je gospodarski rast. Tu smo zakazali i za to snosimo odgovornost - kaže Milanović. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • prcko001 17.11.2013.

    njega kontam zadnji put je svrbio desni dlan kada je staklenu vunu dirao

  • shamec 17.11.2013.

    Ako ga zasvrbe jaja znači da smo naje...????

  • leoirex 17.11.2013.

    Bilo bi dobro da ga povremeno zasvrbi jezik kako bi pripazio što govori, a ne da se stalno i svima oko sebe obraća s visine, prepotentno, a nije ništa korisnoga napravio za dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare