To je to što me zanima!

'Bit ću snažan glas juga': Most želi Nikolu Grmoju za župana

Most je izvijestio da je njihov politički tajnik kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana. Grmoja smatra da dosadašnji župan nije učinio ništa po čemu će ga se pamtiti
Vidi originalni članak

Politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja kandidat je za dubrovačko-neretvanskog župana, potvrdilo je stranačko Predsjedništvo o čemu je Most u četvrtak izvijestio javnost.

- Bit ću snažan glas juga na nacionalnoj razini i svim stanovnicima županije pružiti više od deklarativne podrške - poručio je Grmoja u priopćenju.

Ocijenio je kako je župan Dobroslavić imao dva mandata, punih osam godina da učini nešto konkretno za županiju, ali nije učinjeno ništa po čemu će ga se pamtiti.

- Za visoku plaću obilazio je razna europska središta praktično turistički, umjesto da je realizirao projekte na području prekogranične suradnje i time se nametnuo kao regionalni činitelj. Koliko je župan obilazio Lastovo, Neretvu, Korčulu, Pelješac u usporedbi s europskim gradovima? Sva naša mjesta trebaju ostvariv plan za budućnost i razvoj, sadašnje stanje je krajnje neodrživo - ustvrdio je Grmoja.

Županija je, ističe, dosad financirala tek nekoliko projekata EU sredstvima što se definitivno mora promijeniti, uz posebno zalaganje za projekte prometnog povezivanja krajnjeg juga s ostatkom Hrvatske. Osim grada Dubrovnika koji je turistički brand, ostatak županije se vrlo sporo i neravnomjerno razvija, a razlike u kvaliteti života građana su sve veće i veće.

Predsjednik Mosta Božo Petrov za Grmoju kaže kako "sigurno neće biti dobro plaćeni statist kao dosadašnji župan".

- Bit će energičan borac koji će rješavati probleme građana Dubrovačko-neretvanske županije i snažan glas koji će artikulirati probleme hrvatskog juga na nacionalnoj razini. Most je izabrao pravog kandidata koji dobro prepoznaje neiskorištene potencijale županije te će brzo krenuti s razradom razvojnih projekata koji joj vidno nedostaju - poručio je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • picuskin 27.02.2017.

    Biti ces snazan las s juga,revati ces i njakati

  • 23.02.2017.

    Podobni neuki lazov!

  • purgerica prva 23.02.2017.

    Grm gubi 100 %! Ne mogu vjerovati što sve ne bi htjeli staviti pod svoju kontrolu a kadrova niotkuda. Kak i ovaj, "grm"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare