To je to što me zanima!

Bivša djevojka sudu: Diler Cvik je obična 'ženskica'

Petra Gugić je izravno optužila Jakšu Cvitanovića za dilanje heroina te je ispričala kako joj je na mobitel prijetio da promijeni iskaz protiv njega
Vidi originalni članak

Na ročištu Jakši Cvitanoviću Cviku (34) i petnaestorici drugih okrivljenika za udruživanje u zločinačku organizaciju za preprodaju droge na Korčuli u utorak je na Županijskom sudu u Splitu svjedočila Petra Gugić (37). Cvikova bivša djevojka, kao i ranije, izravno ga je optužila za dilanje heroina koje je nabavljao preko Beograda i Mostara ili ga je dovozio gumenjakom s Hvara. Kazala je kako ga je više puta vidjela da je heroin prepakirao. Za Cvikova brata Mirjama, kojem se također sudi u ovom procesu, je rekla da je u par navrata naplaćivao novac od droge od bratovih dužnika. Spomenula je kako je Cvik nabavljao od 1 do 3 kg heroina mjesečno, te da je i sama konzumirala njegov drogu, ali ju nije plaćala. Pred Sudskim vijećem potvrdila je i svoj raniji iskaz kako joj je Cvikov odvjetnik Jadran Franceschi u svom uredu dao bivšeg momka na mobitel dok je bio u bijegu. Tada joj je, kazala je, sat i pol prijetio da promijeni iskaz protiv njega i instruirao kako da svjedoči.
- Bila sam zaljubljena u njega i još ga nisam skroz preboljela. Nekada sam ga se bojala, ali sam shvatila da je on obična 'ženskica'. Sada sam u vezi s mladićem zbog kojeg me više ne treba biti strah - rekla je Gugić. Inače, Cvik je u drugom procesu u svibnju osuđen na šest mjeseci zatvora jer je Petri Gugić prijetio smrću.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • aurora73 08.09.2009.

    Da, dok nije plačala heroin, držala mu je stranu...

  • tahuti 08.09.2009.

    super butra- jel ima tko broj?************

  • user_28544 08.09.2009.

    Objektivno gledajući, zašto se njegovo suđenje ovako razduuužilo. Logički zaklučak, Povezan sa samim vrhom, priko posrednika. Činjenica je da nam MAFIJA vodi državu. A vi HRVATIĆI dok ima Simone, Ante, Vlatke, Dikana, debilnih serija i cenzuriranih vjesti Šta ih plasiraju priko TV_a. Nećete se nikad okrenit oko sebe i zapitat se, čemu ovo vodi, ovo nema nikakve logike sa vođenjem države. A o tome se i radi da nerazmišljate svojom glavom, jer ONI to nežele! Jer ONI žele da ste poslušne ovce!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare