To je to što me zanima!

Bivšoj malezijskoj prvoj dami zaplijenili 384 Birkin torbe

Nadžiba se optužuje da je iz državne zaklade 1MDB pronevjerio 4,5 milijardi dolara, uključujući 700 milijuna dolara koji su navodno izravno prebačeni na njegov osobni bankovni račun
Vidi originalni članak

Bivša malezijska prva dama Romsah Mansor, supruga bivšeg premijera Nadžiba Razaka, u utorak je stigla na ispitivanje pred državne antikorupcijske tužitelje u sklopu istrage oko skandala 1MDB. 

Rosmah prijeti podizanje optužnice za kriminalna djela, a u petak je pozvana na ispitivanje pred antikorupcijsku komisiju u Kuala Lumpuru. 

Nadžiba se optužuje da je iz državne zaklade 1MDB pronevjerio 4,5 milijardi dolara, uključujući 700 milijuna dolara koji su navodno izravno prebačeni na njegov osobni bankovni račun. 

Vlasti su prošlog mjeseca izvršili racije u nekoliko nekretnina koje pripadaju tom paru, zaplijenivši 284 Birkin torbi i 72 kofera puna gotovine i drugih vrijednosti. 

Malezijci od tada Rosmah uspoređuju s bivšom filipinskom prvom damom Imeldom Marcos koja je ostala poznata po svojoj kolekciji dizajnerskih cipela. 

No odvjetnici Malezijke odbacuju tvrdnje da je potrošila 27 milijuna dolara na rijedak ružičasti dijamant. 

Poznato je da je Rosmah trošila oko 300 dolara na posjet frizeru, a predmet tračeva su i njezine navodne plastične operacije i tretmani botoksom. 

I njoj i njezinom suprugu je zabranjeno napustiti Maleziju dok traju istrage. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Big💥Bang 05.06.2018.

    Trenutno ni Hermes nema na stanju toliko Birkinica.

  • MOC JE U ZNANJU 05.06.2018.

    Sve je to naš Branislav Nušić lepo opisao u " Pokondirenoj tikvi . " Imamo i mi prve dame koje nimalo ne zaostaju za pomenutom . Neka nam je Bog u pomoći .

  • farkyboy 05.06.2018.

    Kod nas se ta prva dama zove iva balent

Komentiraj...
Vidi sve komentare