To je to što me zanima!

Bivša žena dovela dvojicu da ga tuku i izbace iz kuće

ZAGREB: Trojica muškaraca u ponedjeljak su istukla Mladena Brkljčića (58) i izbacila ga iz njegova doma samo s dokumentima i odjećom
Vidi originalni članak

Slučajno sam bio sam doma jer živim s dvojicom sinova. Radio sam nešto u garaži i začuo kako se zatvaraju vrata od automobila. Mislio sam da se netko zabunio, da traži neku ulicu pa sam, s odvijačem i čekićem koji su mi ostali u ruci, izašao i pitao: 'Dečki, mogu li vam pomoći’, kaže Mladen Brkljačić (58) iz zagrebačke Dubrave.
U ponedjeljak oko 12.30 sati ispred kuće su ga pretukli I. I. i (38) i T. R. (25) u društvu njegove bivše supruge S. B. (43).
- Prišao sam mladićima i odjednom osjetio snažan udarac u glavu te se onesvijestio. Kad sam počeo dolaziti svijesti, ugledao sam starijeg muškarca kako me čekićem hoće udariti u glavu. U zadnji tren sam se izmaknuo. Nastavili su me cipelariti polomivši mi rebra. Iz jakne su mi uzeli ključeve i uveli u kuću - rekao je Brkljačić te dodao da su ga i u kući tukli te pitali što hoće ponijeti sa sobom. Uzeo je traperice u kojima su mu bili dokumenti, a na sebi je imao kombinezon. Zatim su ga istjerali iz kuće. Uputio se prijateljima te pozvao policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su ga u bolnicu u Dubravi. Ima slomljena rebra i brojne hematome na tijelu. U međuvremenu je policija otišla do njegove kuće i zatekla bivšu suprugu s dvojicom nasilnika kako jedu i piju. Njih su prepratili u policijsku postaju. Mladen Brkljačić misli da je supruga htjela uzeti kuću.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MarksFellinSillin 06.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • medo5 25.11.2009.

    kao prvo, vidim da ovdje ima svakojakih izjava koje nisu uopće primjerene jednom takvom čovjeku kao Mladenu. To mogu s potpunom odgovornošću izjaviti iz jednostavnog razloga. Dotičnog poznajem već punih 14g. i nemogu za njega reći ništa loše, već je riječ o veoma poštenom i vrijednom mužu. Njegova je tragedija počela od onog trenutka kada ga je ŽENA ostavila s troje djece (dva sina i kćer)!!! ZAMISLITE SI SAMO MAJKU KOJA JE SPREMNA OSTAVITI SVOJU DJECU I N I K A D A NE PITATI KROZ OVO RAZDOBLJE ZA NJIH??????? Iskreno kažite: JEL´ JE TO UOPĆE MAJKA??? Mladen vam za nju nikada nije govorio ništa ružno, te je bezuspješno pokušavao naći razloga za odlazak. Jedina njegova izjava je bila ta da je bolesna (što je kasnije i ustanovila socijalna služba). Išla je do tih granica da je uzimala i djećji doplatak za djecu, a nije kroz sve ove godine kupila ni čokoladu. Ova djeca su sada već odrasla, a i imaju svoju familiju, te se srame vlastite majke!!! I TAKO PROĐE POŠTENJAČINA KOJA VOLI!!

  • aura 19.11.2009.

    Brangelina, kad si se zadnji put??, nešto si nervozna. Ovakvo nasilje je za svaku osudu, ako je on nju moooožda nekad maltretirao mogla je to tada rješiti ali na zakonit i društveno prihvatljiv način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare