To je to što me zanima!

Bivše djelatnice Kamenskog: Ova Vlada zapošljava prijatelje

Radnice otvorenim pismom traže da se ukine zakonska odredba, prema kojoj pravo na trajnu naknadu s burze imaju samo radnici koji imaju više od 32 godine staža
Vidi originalni članak

Bivše radnice tvrtke Kamensko su u četvrtak uputile otvoreno pismo premijeru Zoranu Milanovići i ostalim državnim dužnosnicima. 

HRT javlja kako traže da se ukine zakonska odredba, prema kojoj pravo na trajnu naknadu s burze imaju samo oni radnici koji imaju više od 32 godine staža i najviše do pet godina do pune starosne mirovine.

Radnice Kamenskog skupa s Demokratskom strankom žena osnivaju i Sindikat nezaposlenih Hrvatske. Radnice su u četvrtak bile i ispred Zavoda za zapošljavanje, gdje su naglasile kako nova Vlada nije izradila program zapošljavanja, već zapošljava svoje prijatelje. 

Dodale su i kako je žalosno što je na burzi svakog dana sve više nezaposlenih.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dadomatos 30.03.2012.

    tužno ali istinito jer obićan narod su neprijatelji ova vlada je kopija kumunizma ko ima partisku knjižicu i drug si dobivaš posao!

  • zdrawe 30.03.2012.

    sve sta mogu reci na ovo je uzalud vam trud sviraci....na zalost.

  • SmackThat 29.03.2012.

    Zato im je i pjevala Tereza Kesovija na predizbornom skupu Prijatelji stari gdje ste, da se skupe svi i dobiju posao na državnoj grbači

Komentiraj...
Vidi sve komentare