To je to što me zanima!

Bivšeg direktora pod istragom uhljebili za savjetnika na plaću od 4.798 eura. Ali ni to nije sve

Vlado Bagarić, bivši direktor strateške državne tvrtke Hrvatska kontrola zračne plovidbe, pod istragom je DORH-a zbog zlouporaba. Izgubio je fotelju, ali ima višu plaću, auto 24 sata, a stiže mu i izdašan bonus...
Vidi originalni članak

Vlada nije smijenila direktora strateške državne tvrtke Hrvatska kontrola zračne plovidbe kad je protiv njega u prosincu Državno odvjetništvo otvorilo istragu zbog zlouporabe položaja i ovlasti. Umirovljenoga general-bojnika Vladu Bagarića Državno odvjetništvo iz Velike Gorice tereti da je nezakonito i protupropisno zaposlio dvoje ljudi: sina glavnog državnog revizora Franju Klešića i Andreju Reščić. Klešić je zatim brzinski napredovao još dva puta na veću plaću iako nije imao uvjete propisane sistematizacijom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.07.2023.

    Tako i treba biti!!! 🐑 biraju, 🐑 imaju! Nek' pokradu sve do zadnjeg centa, sve! Drugo nismo ni zaslužili! Kome ne odgovara je odavno otišao, dakle, ostalima je uredu. Ne se žaliti onda.

  • mislim 24.07.2023.

    Čovjek je sigurno sposoban jer njegova jednomjesečna plaća veća od moje jednogodišnje mirovine za 41 godinu rada pola mirovine duplo veća od moje mjesečne, dobre li države za neke odabrane svi ostali nek pasu travu dobro im je i to tako se razmišlja na vrhu države

  • Luna777 24.07.2023.

    Ima se, može se, hvala dragomu Bogu, neke je baš obdario sa plaćama, zar ne? Nema veze što je optužen za malverzacije, velikih li savjetnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare