To je to što me zanima!

Bivšeg slovenskog diplomata policija privela zbog pedofilije

U Rebercovom stanu u Ilirskoj Bistrici i Ljubljani policija je pronašla više dokaza koji potvrđuju da je imao veze s pedofilijom, neslužbeno doznaju Primorske novice
Vidi originalni članak

Bivši slovenski veleposlanik u Španjolskoj Peter Reberc osumnjičen je za više seksualnih napada na dijete mlađe od 15 godina, pišu Primorske novice. Policija ga je ispitala u Kopru, a istražna sutkinja ga je nakon sat i pol ispitivanja pustila na slobodu. U Rebercovom stanu u Ilirskoj Bistrici i Ljubljani policija je pronašla više dokaza koji potvrđuju da je imao veze s pedofilijom.

Primorske neslužbeno doznaju kako je tužilaštvo za Reberca tražilo pritvor, ali ga je sutkinja pod zasad nepoznatim okolnostima pustila na slobodu. 

Peter Reberc je s mjesta veleposlanika smijenjen krajem prošle godine zbog neopravdanih troškova koje nije dokumentirao, a koje je utvrdila revizija veleposlanstva. Tada je u medijima optuživao ljevicu za urotu protiv njega jer ga je na mjesto veleposlanika postavila prijašnja vlada desnog centra. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crv od porculana 08.07.2011.

    to je to eu, puna pedera, pedofila, nekrofila, zoofila ..... i ostalih bolesnika koji vladaju, traže svoja prava, spolno opčiti sa djecom od 14 godina, pedofilske stranke, gay parade i ostale nemoralne stvari, sreća je u tome što će se ta tvorevina uskoro raspasti, jer pojedine države vračaju stvari na početno stanje, granice, vize, svoju monetarnu politiku........

Komentiraj...
Vidi sve komentare