To je to što me zanima!

Bivši doministar optužen za primanje 50.000 eura mita

Osim toga tereti ga se i da je ostalim okrivljenicima na njihovo traženje omogućio dobivanje stambenih kredita preko reda prvenstva i iako nisu ispunjavali uvjete
Vidi originalni članak

USKOK je podnio optužnicu protiv Dinka Mikulića (62), bivšeg pomoćnika ministra branitelja koji se tereti za zloporabu položaja i ovlasti te primanje mita, a osim njega, optužene su još tri osobe koje se terete za davanje mita i poticanje na zloporabu položaja i ovlasti.

Prema optužnici Mikulić se tereti da je kao ravnatelj Uprave za pravne i stambene poslove i pomoćnik ministra branitelja zadužen za stambeno zbrinjavanje hrvatskih ratnih vojnih invalida i članova obitelji poginulih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od direktora i vlasnika varaždinske građevinske tvrtke Stanoing tražio 250.000 eura mita. Zauzvrat je tvrtki Stanoing omogućio da bude odabrana kao prodavatelj stanova za branitelje na području Varaždina. Od traženog iznosa, Mikulić se prema optužnici tereti da je primio 50.000 eura, a sve to događalo se od lipnja 2005. do prosinca 2012.

Osim toga, tereti ga se i da je ostalim okrivljenicima na njihovo traženje omogućio dobivanje stambenih kredita preko reda prvenstva i bez obzira na to što nisu ispunjavali zakonom propisane uvjete.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • liliana 18.06.2014.

    Koja je to ekipa u Hrvatskoj,pa svi su kriminalci.

  • boba555 18.06.2014.

    Baš je jadan ...možda je uzeo da podijeli onima koji nemaju

  • Ante-DarijaMargić 18.06.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare