To je to što me zanima!

Bivši igrač NFL-a osumnjičen za nestanak svoje djevojke, zadnji put je viđena s njim u travnju

Kevin Ware se sumnjiči za nestanak Taylor Pomaski koja je zadnji put viđena na zabavi s njim u travnju. Njihova veza je navodno bila toksična
Vidi originalni članak

Kevin Ware (40), bivši igrač NFL-a osumnjičen je za nestanak svoje djevojke. Ware je uhićen zbog nepoštivanja odluke suda za prijašnji prekršaj i policija će ga usput ispitati, javlja New York Post.

Warea je uhitila Šerifska služba SAD-a u Teksasu nakon što se navodno nije pojavio na nadzor vezan uz prijašnji prekršaj posjedovanja oružja i droge.

Ware se sumnjiči za nestanak Taylor Pomaski (29) koja je zadnji put viđena na zabavi s njim u travnju. Slučaj istražuju inspektori specijalizirani za ubojstva u uredu šerifa okruga Harris.

Obitelj Taylor Pomaski sretna je što je Ware u zatvoru i nadaju se da će ovo pomoći razvoju slučaja. Pomaskin bivši dečko, Eric Zulegar, smatra da je Ware povezan s nestankom:

- Bilo je i drugih ljudi u kući tu večer. Nisam siguran, ali Kevin sigurno zna što se dogodilo.

Dodao je da je veza Taylor i Warea bila toksična i nasilna.

Texas EquuSearch, organizacija za traženje nestalih osoba, prošla je više od 240 kilometara od Houstona da pronađu djevojku. Tim Miller, član organizacije rekao je da je gotovo sigurno da ovaj slučaj neće imati sretan kraj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare