To je to što me zanima!

Bivši paroh Milenko Popović je uzeo Crkvi tri milijuna kuna?

Vjernica je 550.000 australskih dolara ostavila Eparhiji zagrebačko-ljubljanskoj. Popović je novac navodno uplatio na svoj račun. On tvrdi da je novac htio dati Crkvi
Vidi originalni članak

Bivši zagrebački paroh Milenko Popović je navodno od Srpske pravoslavne crkve uzeo 550.000 australskih dolara (nešto više od 3 milijuna kuna), piše Jutarnji list

Vjernica iz Australije je oporučno spomenutu sumu ostavila Eparhiji zagrebačko-ljubljanskoj. No, oporuka je izvršena kada Popović više nije bio paroh. On donaciju navodno nije proslijedio Crkvi nego, piše Jutarnji, na svoj račun. Popović pak tvrdi da je novac htio dati Crkvi ali uz uvjet da ga se ne potroši na skupu zgradu novosagrađene Pravoslavne opće gimnazije. 

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dariad 01.11.2012.

    Znajući donekle situaciju u toj crkvi, potpuno razumijem paroha! Valjda ce istina izići na vidjelo, pa će se vidjeti koliko je stvarno koštala ta"gimnazija" Toliko da je "vrhovnik" ukinuo plaće svećenicima, pod izlikom da"država" ne daje koliko bi trebala! Neka netko bude hrabar pa ispita zašto je uopće smjenio paroha Popovića! .....ili današnja vijest da se objesio svećennik iz Garešnice....ali najvažnije je da Bog sve vidi...a nije važno što mi trabunjamo na forumima!

  • sonny33 23.10.2012.

    lopovi jedan od drugog veči sramota.

  • be yourself 22.10.2012.

    Izgleda mi kao da je ovo članak da se malo napravi ravnoteža fra Šimi i pokaže i da se i u pravoslavnoj crkvi isto krade iako nema razlike između kriminalaca bili oni u ovoj ili onoj crkvi, kriminalac je kriminalac a takvih su crkve prepune. Crkve treba ukinuti a lovu podjeliti siromašnima jer od molitve nema kruha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare