To je to što me zanima!

Bivši šef Lepoglave: Nisam kriv za povlastice Petraču

Hrvoje Petrač je mogao telefonirati iza 18 sati, a mogao je izaći iz zatvora iako je imao ukor. Sude bivšem ravnatelju Lopariću i njegovom zamjeniku
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu u utorak je počelo suđenje bivšem ravnatelju lepoglavske kaznionice Stjepanu Lopariću (50), njegovom zamjeniku Nevenu Putaru (48) i Ivanu Benčeku (45). Terete ih da su pogodovali zatvorenicima Lepoglave Hrvoju Petraču, Ivanu Ici Matekoviću, Tihomiru Oreškoviću, Vladi Julariću i Dragi Babiću. Sva trojica tvrde kako nisu krivi. Prema optužnici, Putar je između 2006. i 2008. godine Petraču i ostalima omogućio premještanje sa zatvorenog na poluotvoreni odjel Lepoglave, a Loparić je to potpisivao. Također, Petraču je omogućeno 85 izvanrednih posjeta redovnih posjetitelja, ali i onih koji nisu bili na redovnoj listi te ukupno 26 izlazaka i povrataka i to bez pretrage. Uz to, Petrač je smio telefonirati iza 18 sati, a dok mu je trajala mjera ukora dobio je pravo na izlazak iz zatvora na 72 sata u mjesto prebivališta.

IZ ZATVORA JE IZAŠAO 26 PUTA
Hrvoje Petrač u Lepoglavi je mogao telefonirati iza 18 sati, a dobio je dozvolu za izlazak iz zatvora dok mu je trajala mjera ukora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JerkoKC 20.04.2010.

    Iskoristio čovjek priliku.Računa, ako ovi kradu od države mogu i ja od lopova.

  • ribić 20.04.2010.

    Ovakvi su gori od najgorih, oni se bave svim vrstama kriminala preko posrednika.

  • gladijator 20.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare