To je to što me zanima!

Bivši svećenik u garaži ubio je župljanku jer ga je opsjedala?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danijel H. (36) stajao je pokraj ubijene i čekao policiju. Mirno se predao. Sve do kraja 2012. godine bio je redovnik misionara Krvi Kristove, a onda se zaljubio...
Vidi originalni članak

Sablasan prizor primijetio je susjed u srijedu oko 9.30 sati kroz rešetke na vratima podzemne garaže u Barilovićkoj 2 na zagrebačkoj Trešnjevci. Vidio je ženske noge, odnosno ženu kako leži na tlu, a vrata garaže bila su zatvorenaBilo mu je to čudno, pa je pozvao predstavnika stanara zgrade, koji je lupao po vratima, no nitko nije otvarao. Odmah je nazvao policiju.

- Oni su progurali značku kroz rešetke na vratima garaže i predstavili se. Muškarac je tad sam otvorio vrata i mirno pošao s njima. Stavili su mu lisičine i ruke vezali na leđima. Bio je odjeven u odijelo, kao da ide na posao. Izgledao je mirno i samo je gledao u pod. Nije imao krvi na sebi - opisala nam je susjeda.

Bio je svećenik koji je zbog ljubavi napustio službu

U privedenome muškarcu susjedi su prepoznali jednog od stanara s kućnog broja 5. Riječ je o Danijelu H. (36) iz Selnice kraj Murskog Središća. On je cijelu srijedu proveo u policijskoj postaji na ispitivanju. Sumnjiče ga da je povezan sa zločinom. Susjedi pričaju da je Danijel bio svećenik i da je zbog ljubavi napustio službu, a isto su nam rekli u njegovu rodnom selu.

Ubio župljanku koja ga je opsjedala?

Na Trešnjevku se doselio prije godinu-dvije. Živio je s Katarinom H., koja se razvela prije nekoliko godina i ima sina školarca iz prvog braka. 

Ubijena žena navodno je župljanka koja je opsjedala mladog Danijela. O njoj nitko od stanara nije znao ništa. Znali su samo da ne živi nigdje u blizini. Ubijenu ženu zatukao je kuhinjskim batom za meso. 

Ni Katarinu ni Danijela susjedi nisu dobro poznavali. Njega su tek rijetko viđali na stubištu, a nju svako jutro dok bi išla na misu.

- Suprug ju je viđao svakog dana oko 6 sati. On u to vrijeme obično šeta psa, a ona je s malim išla na misu u crkvu kraj kazališta Trešnja - kazala je susjeda i dodala kako su oboje bili vrlo povučeni.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od četvrtka


Idi na 24sata

Komentari 326

  • don drle 07.02.2014.

    takvo podneblje,.opčina selnica vrijedi za najdivlji kraj u hrvatskoj,malo malo netko nekog zakolje il napravi suicid,.divljaci obićni,.a ova babetina je bila tipični katolotaliban,.,markičkina sljedbenica,.koza nepodojena,.

  • SUSSIE_1 07.02.2014.

    Vjerujem da mu je stvorila probleme i zagorčavala život, ali UBITI ????? i poslije se srediti i biti miran???? Ne volim moralizirati, ali nikako ga ne mogu opravdati. Tko zna što se u stvari krije iza ove priče.

  • chill27 07.02.2014.

    pukla ljubav pase krv prolila

Komentiraj...
Vidi sve komentare