Obavijesti

News

Komentari 326

Bivši svećenik u garaži ubio je župljanku jer ga je opsjedala?

Bivši svećenik u garaži ubio je župljanku jer ga  je opsjedala?
6

Danijel H. (36) stajao je pokraj ubijene i čekao policiju. Mirno se predao. Sve do kraja 2012. godine bio je redovnik misionara Krvi Kristove, a onda se zaljubio...

VIDEO

Sablasan prizor primijetio je susjed u srijedu oko 9.30 sati kroz rešetke na vratima podzemne garaže u Barilovićkoj 2 na zagrebačkoj Trešnjevci. Vidio je ženske noge, odnosno ženu kako leži na tlu, a vrata garaže bila su zatvorenaBilo mu je to čudno, pa je pozvao predstavnika stanara zgrade, koji je lupao po vratima, no nitko nije otvarao. Odmah je nazvao policiju.

- Oni su progurali značku kroz rešetke na vratima garaže i predstavili se. Muškarac je tad sam otvorio vrata i mirno pošao s njima. Stavili su mu lisičine i ruke vezali na leđima. Bio je odjeven u odijelo, kao da ide na posao. Izgledao je mirno i samo je gledao u pod. Nije imao krvi na sebi - opisala nam je susjeda.

Bio je svećenik koji je zbog ljubavi napustio službu

U privedenome muškarcu susjedi su prepoznali jednog od stanara s kućnog broja 5. Riječ je o Danijelu H. (36) iz Selnice kraj Murskog Središća. On je cijelu srijedu proveo u policijskoj postaji na ispitivanju. Sumnjiče ga da je povezan sa zločinom. Susjedi pričaju da je Danijel bio svećenik i da je zbog ljubavi napustio službu, a isto su nam rekli u njegovu rodnom selu.

Ubio župljanku koja ga je opsjedala?

Na Trešnjevku se doselio prije godinu-dvije. Živio je s Katarinom H., koja se razvela prije nekoliko godina i ima sina školarca iz prvog braka. 

Ubijena žena navodno je župljanka koja je opsjedala mladog Danijela. O njoj nitko od stanara nije znao ništa. Znali su samo da ne živi nigdje u blizini. Ubijenu ženu zatukao je kuhinjskim batom za meso. 

Ni Katarinu ni Danijela susjedi nisu dobro poznavali. Njega su tek rijetko viđali na stubištu, a nju svako jutro dok bi išla na misu.

- Suprug ju je viđao svakog dana oko 6 sati. On u to vrijeme obično šeta psa, a ona je s malim išla na misu u crkvu kraj kazališta Trešnja - kazala je susjeda i dodala kako su oboje bili vrlo povučeni.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od četvrtka


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 326
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.