To je to što me zanima!

Bivši vođa BBB-a u ratu protiv Rusa: Ovdje sam iz tri razloga

Ovo nije samo rat za ukrajinsku nezavisnost, ovo je rat za slobodu Europe, kaže Denis Šeler, bivši vođa BBB-a koji podržava Ukrajinu i prikuplja pomoć i volontere
Vidi originalni članak

Denis Šeler (39), rodio se i odrastao je u Zagrebu. Još je 2009. godine bio predsjednik Udruge navijača. Tada je kao čelni član Udruge ispred Gradskog poglavarstva gradonačelniku Bandiću predao više od 18.000 potpisa protiv uprave Dinama.

U to vrijeme borio se protiv Mamića, danas se bori protiv Rusa. Denis aktivno sudjeluje u ukrajinskoj borbi, prenosi i prikuplja informacije o ratu, a traži i volontere koji su spremni pomoći Ukrajini. Šeler je bivši hrvatski branitelj i jedan od istaknutijih Bad Blue Boysa. Za stranicu "Ukrajinski križari" objasnio je zašto podržava Ukrajinu.

- Nekoliko je razloga za to - počeo je 39-godišnji Šeler.

- U Ukrajini sam prepoznao snagu i volju. Zemlja se htjela osloboditi ruskih okova, kao i okova Europske unije i SAD-a. Drugi razlog je povijest, Hrvati dolaze iz Ukrajine, a treći je to što je Ukrajina prva priznala hrvatsku nezavisnost, prije Vatikana i Njemačke. Ovo nije samo rat za ukrajinsku nezavisnost, ovo je rat za slobodu Europe.

Šeler je komentirao i hrvatski ulazak u EU te odnos sa Srbima.

- EU nas je pokušala kupiti obećanjima o bogatstvu, umjesto toga ukrali su nam srce i dušu nacije. Pa 70 posto Hrvata je protiv EU. Sto posto sam siguran da je referendum o ulasku u EU bio lažiran - rekao je Šeler.

Na pitanje o sadašnjoj hrvatskoj Vladi kaže:

- Sad imamo anti-hrvatsku vladu. Lopove i bivše komuniste. Hrvati su predivan narod, ali inertan u ljutnji. No kad dođe do revolucije, bit će krvi - kaže Šeler, koji smatra da hrvatski odnosi sa Srbijom nikad neće biti dobri.

- Prvo, imali smo puno konflikata kroz povijest, drugo, Srbija podupire Rusiju i treće, ne želi se odreći ideje Velike Srbije. Oni misle da će ih Rusija spasiti, ali mislim da im se ta očekivanja neće ispuniti - kazao je Šeler.

Idi na 24sata

Komentari 238

  • AlexandarDrzaic 19.02.2015.

    jedan je tako iz Karlovca otisao,jedva 40 god ima,dijete I zena kuci.Komad budale

  • AlexandarDrzaic 19.02.2015.

    Taj nema veze sa mozgom.Pa nije ti Rusija kao Mamić,il Hrvatska pa da pravis gluposti. E prijatelju,usa pomaze ukrajincima s razlogom da je sto prije ubaci u eu,tako da budu sto blize rusiji. Osatvi se gluposti to ko je koga prvi priznao,od toga kruha nema.pamet u glavu. Gluposti vise ti ne prolaze kod kuce,pa mislis da ces tamo,,,malo sutra.A se ziv vratis to ti je nova prilika za zivot.Druga opcija u crnoj vreci,kao I mnogi istomisljenici.Ne guraj nos gdje nije mjesto

  • Zagi_Dr 15.02.2015.

    Ti si tamo jer želiš ubijati i raditi sranja buduči da se čak i ovdje to više nemože bez sankcija, samo nemoj zaboraviti da kao i ovdje nakon što se smiri situacija, zločini će se otkrivati i procesuirati a onda država neće stajati iza tebe i nećeš biti junačina ili poštenjačina kakvom se želiš sada prikazati

Komentiraj...
Vidi sve komentare