To je to što me zanima!

Bivšoj kolegici M. Kujundžić daruje 112.000 svojih glasova

Pozvao je neizravno svojih 112.581 birača da glasaju za Kolindu Grabar Kitarović. Ako ga poslušaju, Grabar Kitarović može računati na lijepu zalihu u podršci
Vidi originalni članak

Milan Kujundžić potpuno je razočaran izbornim neuspjehom. Neki su u njegovom stožeru uvjereni da je Sinčić podvaljen “kao mali anarhist” kako bi odnio glasove.

Ipak, Kujundžić bi mogao imati važnu ulogu u drugom krugu izbora. Pozvao je neizravno onih 6,3 posto ili 112.581 birača da glasaju za Kolindu Grabar Kitarović s kojom je Kujundžić bio u HDZ-u. Ako ga svi poslušaju, Grabar Kitarović može računati na lijepu zalihu u podršci.

- Moji će birači glasati za promjene na Pantovčaku - rekao je Kujundžić još u izbornoj noći. U utorak ili srijedu će i potvrditi svoj izbor. Nakon neuspjeha je nejasno što će biti s njegovom strankom Hrvatska zora i Savezom za Hrvatsku koji vodi. Predsjednički izbori trebali su mu biti odskočna daska za parlamentarne, a sada bi se mogli raspasti.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • SAIBABA 31.12.2014.

    kupuje svoje interese preko tudi leda koji je to ološ i onda još ima hrabrosti govoriti o domoljublju

  • 30.12.2014.

    nije ti ovo privatna prčija milane pa da se razbacujes glasovima

  • POTPEC 30.12.2014.

    U predizbornoj kampanji dirigira je zna se kako, a danas poklanja glasove. Ko je on i čiji je? Bivši ___________________________________________________. Da ne kažem ko jer će me Admin isti čas ispoštrovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare