To je to što me zanima!

Bivšu pištoljem pokušavao natjerati da ga opet zavoli

Marko R. (26) dolazio je pred zgradu svoje bivše djevojke (27), agresivno se ponašao i prijetio pištoljem. Ona je od straha bježala kod susjede
Vidi originalni članak

Marko R. (26) prijetnjama pištoljem pokušao je natjerati bivšu djevojku (27) da mu se vrati. On je 16. studenoga oko 19 sati s prijateljem došao pred njenu zgradu u Novom Zagrebu. Tamo joj je prijetio pištoljem i agresivno se ponašao. Prijatelj mu je uzeo pištolj iz ruku. Sljedeći je dan ponovno s istim prijateljem došao pred njenu zgradu i uputio se prema njenom stanu. No nje tamo nije bilo jer je zbog straha pobjegla u susjedin stan. Kad je vidio da je nema u stanu, otišao je do susjede i počeo joj prijetiti pištoljem. I opet mu je prijatelj uzeo pištolj te su zajedno otišli iz zgrade. Nakon provedene kriminalističke obrade Marko je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vessse 19.11.2008.

    koliko je ovakvih koji završe u novinama tek kad se isprid curinog ili ženinog imena stavi pridjev pokojna

  • buzdovan 19.11.2008.

    Koji tenkre, majko moja! Navodno u priručniku \"Kako osvojiti bivšu bez suvišnog zašto\" piše: \"Ukoliko bivšu osvajate oružjem kratke cijevi, obavezno sa sobom povedite i spretnog i pribranog prijatelja.\" Ukoliko nemate takvog prijatelja, ne nosite oružje... Lik je definitivno svjetski krele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare