To je to što me zanima!

Bizarna nesreća: Zabila se u dvojicu pogrebnika u Splitu

Pogrebnici su stali u jednom prometnom traku sa sva četiri upaljena svjetla te su istovarali lijes. Neoprezna vozačica se zabila u njih. Srećom, tek su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Dvojica djelatnika Splitskog pogrebnog poduzeća lakše su ozlijeđena u srijedu navečer u bizarnoj prometnoj nesreći. 

Radnici Lovrinca su oko 18 sati došli po tijelo muškarca koji je preminuo prirodnom smrću. Parkirali su kombi marke Mercedes u Ulici slobode i upalili sva četiri žmigavca. Trojica djelatnika su krenula vaditi metalni lijes za prijevoz pokojnika, no odjednom ih je s leđa pokosio automobil. 

Splićanka (41) izgubila je kontrolu nad Fiatom zbog skliskog kolnika i loše vidljivosti. Nije uspjela izbjeći udarac u djelatnike Lovrinca, koji su od udarca popadali po cesti skupa sa sandukom. Jedan je radnik zaradio nekoliko šavova na glavi, a drugom su nagnječeni rame i kuk. Treći djelatnik je prošao bez ozljeda, no pretrpio je šok.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 30.11.2012.

    Malo je previše tih "neopreznih" vozačica u zadnje vrijeme. Moglo bi se to i drugačije nazvati.

  • PapaŠtrumpf 30.11.2012.

    ...kao recesija a mrtvi se voze Mercedesom? Liniću, mislim da treba povećati porez na lijesove i vijence, jer mrvima ionako više ne trebaju pare a državi ih uvijek fali.

  • PapaŠtrumpf 30.11.2012.

    1.Ceste su nam katastrofalne, izlizane i nepregledne 2.Vozačice (većina) sa pomaknutim sjedalom maksimalno naprijed gdje im se volan dodiruje sa dugmetom na dekolteu, za koje retrovizori uopće ne postoje oštro usmjerenog pogleda prema naprijed ipak se uspiju zabiti u nekoga, da ne spominjem kako jure cestom kao da će im nagrada Monaca pobjeći iz ruku 3.U polaganje vozačkog ispita obvezno uvesti vožnju u Centru sigurne vožnje, tankiranje goriva, zamjenu gume i sl. jer kao nisam gospodin ako dami nisam stao promjeniti gumu, u redu zašto se onda bore za ravnopravnost samo u politici i na direktorskim pozicijama 4.Kupuju se auta na kredit gdje od razlike mjesečnih primanja i rate kredita točno ostaje novca za režije i hranu pa kad dođe registracija ili nedao Bog kupiti nove gume nastaju problemi, a tada opet uskaču "spasitelji" zvani banke i kartice na rate, najveće zlo današnjice

Komentiraj...
Vidi sve komentare