To je to što me zanima!

Bizarna zamjena: Kupili su djecu za 800 kn i kakadua

Poremećeni par priznao je da je mijenjao papigu i 100 funti za dvoje male djece. Žena, koja se javila na oglas, prodala im je djecu koju je čuvala
Vidi originalni članak

Paul i Brandy Romero priznali su krivicu za bizarnu razmjenu. Prodali su malu djecu za 100 funti (oko 800 kuna) i papagaja kakadua. Dobili su po pet godina zatvora, ali im je kazna ukinuta u zamjenu za svjedočenje protiv Donne Greenwell. Djeca su u vrijeme trampe živjela kod Grenwell. Grenwell se dosjetila trampe vidjevši oglas Romerosa koji nisu mogli imati djecu. Policija je na početku strahovala da je Greenwell otela petogodišnjaka i njegovu četverogodišnju sestru. Kasnije su otkrili da su roditelji znali gdje su djeca, ali nisu znali da ih je dala drugom paru. Htjeli su omogućiti djeci dom, a nisu znali da se to treba pravno urediti. Greenwell tvrdi kako nije kriva. Njezin odvjetnik tvrdi kako je samo htjela pomoći djeci, ali da nije bilo nikakve zamjene.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lanchie 17.10.2009.

    jel to i Ameri imaju Lud, zbunjen, normalan? :)) .. bez onog treceg ...

  • skolic3 16.10.2009.

    haloooooo,nešto ne štima u textu.Zamijenili su djecu a ne mogu ih imati,wtf?Sigurno ste zato najbolja novina,hahaha,bedastoća.

  • dbanon_ri 16.10.2009.

    A... šta če bit s papigom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare