To je to što me zanima!

Bizarne pritužbe turista: 'Na plaži je bilo previše kamenčića'

Klijenti su pitali da li im piton treba putovnicu, koji su najbolji načini da se čovjek obrani od vampira, tražili su da se mačke s njima voze u prvom razredu aviona...
Vidi originalni članak

Putnička agencija Opodo.co.uk objavila je najbizarnije prigovore svojih klijenata

Jedan klijent im se tako požalio da je na plaži u Meksiku previše kamenčića što mu je pokvarilo manikuru. Drugi je, pak, zahtijevao da se njegova mačka prebaci u prvi razred iz teretnog dijela zrakoplova jer ne može podnijeti da bude rastavljen od svojeg kućnog ljubimca. 

Putujem u Rumunjsku, u Bukurešt. Možete li mi reći koji je najbolji način da se obranim od vampira: svetom vodicom, češnjakom ili križem, pitala je agenciju jedna žena

Jedan ih je muškarac pitao da li njegov kućni ljubimac piton treba putovnicu kako bi otišao u Brazil i tamo susreo svoju zmijsku obitelj u Amazoni.  

Jednom ih je zvao i muškarac koji je rezervirao put u grad Rome u Georgiji iako je zapravo htio otići u Rim. Tražio je agenciju da mu pomognu ponovo osvojiti djevojku koja ga je, bijesna što nisu išli u Rim, ostavila. 

Jednu je ženu, koja je putovala u Bukurešt, zanimalo koji je najbolji način da se obrani od vampira - sveta voda, češnjak ili križ.

Ostale bizarne pritužbe i zahtjeve putnika pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Mustafa Aga 26.06.2014.

    Evo vam jednog bizarnog dogadjaja sa letovanja...Pre jedno 7-8 godina otisao ja kod nas bez Fate i moga sina...Sa majkom odlucimo, posto me neki rodjaci popalili, da idemo na more u Kustadasi, Turska...Uplatim u lokalnoj agenciji i usput pitam vlasnika koliko ima prijavljenih za ovo putovanje...On mi kaze jedno 15-20 zaineresovanih...Dodjemo mi na parkingu i cekamo autobus...Eto ga autobus ali samo dva putnika...Moja majka i ja...Pitam majku sta da radimo...Ona kaze nema veze vec smo uplatili...Posle sam se raspitao kod ljudi kako im se isplati jedan autobus za dvoje putnika...Oni se smejali...To oni svercuju iz Turske zlato i neke druge stvari...Agencije i turisti su samo paravan...

  • 26.06.2014.

    Dođite na Pag, tamo "finim" turistima iz "finih" zemalja ništa ne smeta. Dapače, oni se svim silama trude da smetaju svima.

  • Kaiš mi se vrti u veš mašini 25.06.2014.

    Meni smetalo da nisam vidio ove godine gospu i gospina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare