To je to što me zanima!

Biznismeni su Strauss-Kahnu plaćali zabave s prostitutkama

Izvjesna Florence ispričala je istražiteljima kako je tijekom šest godina sa Strauss-Kahnom bila 11 puta. Jednom su ona i kolegica dobile 2400 eura za noćni provod
Vidi originalni članak

Istražujući mrežu prostitucije na sjeveru Francuske, policija je slučajno otkrila da su neki biznismeni plaćali prostitutke bivšem direktoru MMF-a Dominiqueu Strauss-Kahnu (62). Njega će o tom slučaju ispitati prvo kao svjedoka, a potom kao osumnjičenika. 

Izvjesna Florence (30) ispričala je istražiteljima kako je tijekom šest godina sa Strauss-Kahnom bila 11 puta, i to u Parizu, na sjeveru Francuske i u Washingtonu. Za sudjelovanje na zabavama dobivala je od 500 do tisuću eura. Kazala je kako je na tim zabavama bilo više žena i da nisu sve bile prostitutke.

- Žene su prolazile kroz njegove ruke. Bilo je ondje i drugih muškaraca, njegovih prijatelja, koji su plaćali sve račune za te provode - posvjedočila je Florence. Dodala je kako je zajedno s još jednom djevojkom bila u SAD-u neposredno uoči Strauss-Kahnova uhićenja. Za to 'druženje' dobile su 2400 eura. Sve račune navodno su podmirivale dvije tvrtke sa sjevera Francuske. Nije jasno jesu li to činili zbog radi političkog 'lobiranja'.

Strauss-Kahnov prijatelj Fabrice Paszkowski, inače vlasnik farmaceutske kompanije i donator Socijalističke stranke Francuske, priveden je zbog sumnje u podvođenje jer je priznao da je plaćao prostitutke Strauss-Kahnu. U tome ne vidi ništa loše jer mu je, kako kaže, bilo vrhunsko zadovoljstvo bilo upražnjavati seks zajedno sa Strauss-Kahnom. I građevinska tvrtka Eiffage potvrdila je da su u šest godina potrošili 50.000 eura na prostitutke. Njihov direktor je račune za provode u luksuznim hotelima s prostitutkama pravdao šifrom 'DSK', koju je zapisivao na poleđini računa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šakić 19.11.2011.

    koji car tako triba!!!!!! ali čisto sumljam da ih je zadovoljija

  • dalmatar 19.11.2011.

    pogledaj tu njušku....e moje žene za kakvu sve jadnu lovu se podajete ovom iscidku ,svaka vam čast....

  • perozdero123 19.11.2011.

    MMF? Ne, hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare