To je to što me zanima!

Bjegunac iz zatvora pucao je na interventne policajce

Zagorje: Dvojica muškaraca pobjegli su iz auta nakon što ih je zaustavila policija. Jednog su ulovilili, a drugi je pucao. Pobjegao je iz zatvora
Vidi originalni članak

U potrazi za razbojnicima i pljačkašima interventni policajci PU krapinsko-zagorske u utorak su u Konjščini zaustavili bijeli Golf. U automobilu slavonsko-brodskih registracija sjedila su dva muškarca romske nacionalnosti. Policajac u civilu se legitimirao i zatražio ih osobne iskaznice, no oni su ih odbili dati. Automobilom su pokušali pobjeći. Interventni policajac uspio ih je spriječiti. Jednog je izvukao iz auta. Drugi je pobjegao u polje. Policajac je potrčao za P.K. (25), ali je bjegunac zapucao prema njemu iz zasad nepoznatog vatrenog oružja. Na sreću, nije ga ni okrznuo. Uhićenog su muškarca priveli u PP Zlatar Bistricu na krim-obradu. Odbjegli P.K. pobjegao je iz zatvora, a ima oko 90 kaznenih djela. Zatvorenik je sa područja Daruvara. Bjegunca su policajci locirali u Budinšičini gdje su ga opkolili. Policija je zaplijenila i automobil u kojom su se vozila dva muškarca. Bjegunac P.K. najvjerojatnije zaputio se prema varaždinskom području. Policija je navečer prekinula potragu za zatvorenikom, a nastavit će je u srijedu rano ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kiša 23.09.2009.

    o moj bože ! samo da ne de preko drave u međimurje .to su ciganska posla.takve treba puf puf,i gotovo,jeftinije je državi i bezopasnije za policiju

  • ladaaaaa 22.09.2009.

    tek tolko da se zna rega na autu je bila SB..čini se da su ipak slavonci došli u zagorje dernek pravit..nije vino krivo, rakija je..

  • makiii 22.09.2009.

    Sad će se svi raspametiti dajući izjave o malom broju policajaca, lošoj opremljenosti i malim ovlastima. A već sutra će tražiti da im se smanje ovlasti plaće itd. NEMA MALO MURIJAKA NEGO IH IMA PUNO U FUNKCIJI ŠEFOVA I ŠEFIĆA, A MALO SAMIH IZVRŠITELJA NA ULICI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare