To je to što me zanima!

Bjegunac koji je htio ubiti policajca sada živi u BiH?

Hrvatski MUP traga za Vlatkom Radićem zbog pokušaja ubojstva policajca Branka Budića iz 2007. godine. Prebivalište je prijavio u Gradiškoj
Vidi originalni članak

Bjegunac, kojeg traži hrvatsko pravosuđe, Vlatko Radić (28) iz Splita prijavio se kao stanovnik Gradiške u BiH, piše Slobodna Dalmacija. Tamo je prije 10-ak dana ishodio osobnu iskaznicu. MUP traga za njim zbog pokušaja ubojstva policajca Branka Budića 2007. godine. Već mu se bilo sudilo za nanošenje teških tjelesnih ozljeda Budiću, no, Vrhovni sud je presudu odbio zbog kvalifikacije djela da se radilo o premlaćivanju. Policajca su on i Marko Miloš (24) ranili, a kad je pištolj zatajio, njime ga mlatili po glavi. Pred ponavljanje suđenja, ovaj put pod optužbom za pokušaj ubojstva, Radić je pobjegao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • piramiđan 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mali_plavi 30.09.2010.

    Ovu presudu da se radi o nanošenju teških tjelesnih ozljeda je donio vjerovatno isti onaj sudac koji je ustvrdio sljedeće: \"okrivljeni nije prijetio policajcima, iako se BMW-om zaletio u policijsku postaju, iz vozila izvadio raketni bacač tzv. \"zolju\" i skinuo zaštitu kako bi ispalio projektil.\" Mislim da je vrijeme da policija malo provijeri imovine takvih sudaca i sudkinjai odkrije njihove \"sponzore\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare