To je to što me zanima!

Bjelovar je u šoku: Nakon svađe ga pregazio prijatelj? Poginuli je bio pripadnik satnije ZNG-a

Kako neslužbeno doznajemo, te večeri bili su dugo vani, a onda su se posvađali. Navodno je muškarac Stjepana Batkovića izbacio iz automobila, otišao dalje, okrenuo se i potom ga je pregazio
Vidi originalni članak

U nezapamćenoj nesreći u Bjelovaru koja je, prema svemu sudeći, ubojstvo, poginuo je 53-godišnji Stjepan Batković Batak, bjelovarski ratni veteran i pripadnik legendarne satnije ZNG-a. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbacio ga iz auta, okrenuo se i pregazio ga?

Policija je objavila da je sinoć auto naletio na pješaka koji je preminuo na mjestu. Uhitili su 45-godišnjeg muškarca kojeg će prebaciti u pritvor nakon što završe dokazne i izvidne radnje. 

Te večeri su bilo dugo vani

Kako smo doznali, muškarac je autom najmjerno pregazio Batkovića.

Udarac je bio toliko jak da je odbacio njegovo tijelo u dvorište. Pred kućom gdje se sve dogodilo još se vide tragovi krvi. Kako smo neslužbeno doznali, dvojica muškaraca bili su prijatelji od mladenačkih dana i često su se družili. 

UHITILI VOZAČA (45) Tragovi strave u Bjelovaru: Tu je udario pješaka autom? Tijelo je preko ograde palo u dvorište

Te večeri bili su dugo vani, a onda su se posvađali. Navodno je muškarac Batkovića izbacio iz automobila, otišao dalje, okrenuo se i potom ga je pregazio. 

- Brate moj, hvala ti na svemu što smo preživjeli u našem djetinjstvu, na svim tvojim nestašlucima i lijepim događajima koje si nam pružio u našem životu. Nikada te zaboravit nećemo. Neka te sad čuvaju anđeli Božji na nekom ljepšem mjestu. Do viđenja u nekom boljem svijetu, poručila je uz fotografiju preminulog brata - objavila je sestra poginulog Batkovića od kojeg su se na društvenim mrežama oprostili i njegovi suborci.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 1/6 u ❤ 29.12.2023.

    Jel išel možda na karate ili kung fu?!

  • Filister na 2 28.12.2023.

    Ključno pitanje koje je kumovalo brojnim ubojstvima je "de si bil 91"

  • xOOx 28.12.2023.

    mozda je bio i pripadnik zbora osnovne skole i dramske sekcije... al kakve to veze ima s ovim dogadjajem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare