To je to što me zanima!

Bjelovar: Razbio mikrofon pjevačici (28) o glavu

M. D. (31) je bez razloga oteo mikrofon pjevačici (28) tijekom nastupa i njime je udario po glavi. Na sreću, pjevačica je prošla neozlijeđena
Vidi originalni članak

U jedan sat iza ponoći u noći na nedjelju u bjelovarskom ugostiteljskom objektu Dijamant, M. D. (31), je bez razloga oteo mikrofon pjevačici (28) za vrijeme nastupa, i njime ju udario po glavi. Na sreću, pjevačica je prošla neozlijeđena iako je mikrofon uništen od siline udarca. No, samo sat i pol kasnije došlo je do svađe ispred lokala u kojoj je 40-godišnja žena počela vrijeđati i psovati 24-godišnjeg muškarca, koji ju je potom ošamario. Policija će protiv oboje podnijeti Optužni prijedlog, kao i protiv Bjelovarčanina koji je razbio mikrofon na glavi pjevačice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pppp 11.05.2009.

    iskreno znam ju i a šta reći već ...i ona je i druge povrijedila i jače...

  • siptarcina 10.05.2009.

    Mikiss care , u pravu si , Ceca je za sve kriva , ona je nabila 39,9 milijardi eura duga , zbog nje su nam BIRO za zapošljavanje i redakcija CRNE KRONIKE najzaposlenije ustanove , ona je provodila privatizaciju , ona je pozatvarala banke i tvornice . Ma sram ju bilo !

  • audrey 10.05.2009.

    E moj Seine,mozes misliti koliki je domet razmisljenja pojedinih komentatora ovdje kad na tvoj normalni komentar dobijes minuse....Pozdrav i od mene jedna ocjena "dobar" !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare