To je to što me zanima!

Bjelovar: Višnji i Zdravku Pevec produžili su pritvor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na rješenje izvanraspravnog vijeća o produljenju pritvora Pevecovi imaju pravo žalbe u roku od dva dana, a o žalbi će zatim odlučiti Vrhovni sud
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru na sjednici je u četvrtak produljilo pritvor bračnom paru Pevec zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela.  Pevecovi su u pritvoru od početka lipnja ove godine. Na rješenje o produljenju pritvora imaju pravo žalbe u roku od dva dana, a o žalbi odlučuje Vrhovni sud.
Pevecove optužuju za zlouporabu položaja i ovlasti, zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju te zbog povrede vođenja trgovačkih knjiga. U optužnici Županijskog državnog odvjetništva stoji kako je navodno bračni par Pevec pribavio nepripadnu imovinsku korist od oko 3,8 milijuna kuna i navodno oštetio državu za oko 7,5 milijuna kuna koliko su pravne osobe ostale dužne na ime poreza.

ODVJETNICI: ŽALIT ĆEMO SE
Odvjetnici bračnog para Pevec su rekli kako će uložiti žalbu na odluku Izvanraspravnog vijeća kojom se produljuje pritvor Pevecima i uložit će prigovor na optužnicu Županijskog državnog odvjetništva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • predsjednik03 02.09.2010.

    daće stražnjice teta Višnja . . .

  • dugackino 02.09.2010.

    je njima zatvor a ovi političari kaj su bili pritvoreni nikom ništa e to je pravna država

  • user_50366 02.09.2010.

    eurodiesel, svaka cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare