To je to što me zanima!

Bjelovarci se u velikom broju odazvali na Sajam poslova

Da su nezaposleni Sajam poslova shvatili ozbiljno govori i činjenica da je sala hotela Central bila puna. Mnogi su ispunili upitnike i predali ponude poslodavcima
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je u hotelu Central održan 8. sajam poslova u organizaciji bjelovarskog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prema riječima pročelnice Ureda, Dijane Zekić Kereži, cilj je dovesti u neposredni kontakt poslodavce kako bi si mogli izabrati najbolji kadar koji im se nudi na tržištu, a tražitelji posla, da riješe egzistencijalno pitanje.

- Nadam se će brojni nezaposleni koji su se odazvali iskoristiti na najbolji način kontakte s poslodavcima i doći do radnog mjesta – kazala je pročelnica Zekić Kereži.

Zekić Kereži je naglasila kako se sve veći broj mladih do 29 godina zapošljava, kroz mjere aktivne politike zapošljavanja i primarne Garancije za mlade. 

Sajam poslova otvorio je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

Da su nezaposleni Sajam poslova shvatili ozbiljno govori i činjenica da je sala hotela Central bila prepuna. Mnogi od njih su popunjavali upitnike i poslodavcima, kojih je bilo 45, dostavljali svoje ponude. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare