To je to što me zanima!

Bježao policiji pa se prevrnuo: U kombiju je bilo 13 migranata

Kombijem je upravljao državljanin Srbije(25) koji se nije zaustavio na znakove policije. Pokušao je izgurati policijsko auto s kolnika. No, kombi se prevrnuo. Nitko nije ozlijeđen. Svi su privedeni...
Vidi originalni članak

Kombi, austrijskih registracijskih oznaka, koje se jutros prevrnuo kod čvora Orehovica, vozio je muškarac (25) iz Srbije. Prevozio je 13 migranata u kombiju registriranom za pet ljudi.

Kako javljaju iz PU primorsko-goranske, nije se zaustavio kad mu je policija signalizirala da stane. Pokušao je čak i izgurati policijsko vozilo s kolnika. No, nije mu uspjelo.

Na mjestu prometne nesreće obavljen je očevid, kojim je utvrđeno kako je vozač upravljao neprilagođenom brzinom po cesti mokroj od kiše. Stoga ne čudi što je došlo do prevrtanja vozila.  Vozač je, naime, malo 'zaplesao' i prevrnuo se na bok uz samu cestu.

Ni migranti ni vozač nisu izlijeđeni. U službene prostorije policije i vozač i migranti su privedeni  te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • domoljub029 25.11.2018.

    Migranti plaćaju od 2 000 - 3 000 eura po osobi za pojedine prevoze pa se taj posao mnogima isplati jer je mnogo veči prihod od 10 -15 000 kuna kolika je Hrvatska plaća.

  • Hrvat1979 24.11.2018.

    Srbinu lupit jo 200 migranata,i 20 godina zatvora,a migrante da pune vrece pjeskom!

  • dvizjak 24.11.2018.

    još će nas europa optužiti da imamo nesposobnu policiju kad nam ulaze kako hoće i gdje hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare