To je to što me zanima!

Bježao policiji, prošao kroz crveno, vozio bez vozačke...

Državljanina Sjeverne Makedonije je policija prijavila sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana
Vidi originalni članak

Pulska je policija prijavila 39-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije zbog počinjenja više prometnih prekršaja.

Naime, 30. svibnja oko 1.15 sati, policajci su u Ulici Dubrovačke bratovštine u Puli pokušali zaustaviti automobil Kia, pulskih registracija, koji je vozio 39-godišnjak.

Muškarac se nije zaustavio, već je ugasio svjetla i bježeći ubrzao vožnju. Počeli su ga loviti, a na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice nije se zaustavio i dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Bježao je sve do Preradovićeve ulice, gdje je ostavio automobil i nastavio pješice. Policija ga pronašla i uhitili u Veronskoj ulici, a utvrđeno je kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.22 promila, dok je testiranje na droge odbio.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnijet je optužni prijedlog nadležnom sudu, a koji mu odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zoran09 31.05.2019.

    Sad i ne neće dobiti vozačku 🤣🍻

Komentiraj...
Vidi sve komentare